Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Woerden

Welkom in Woerden, een bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuilding-evenement, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag met vrienden en familie, Woerden heeft voor ieder wat wils. Laat Uitjesbazen je begeleiden door de historische straatjes, langs de prachtige grachten en naar de unieke locaties voor een onvergetelijke ervaring in deze sfeervolle stad.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Woerden.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de spannende wereld van groepsactiviteiten in Woerden met Uitjesbazen! Ga samen de uitdaging aan in onze escape rooms, waar je met je team moet samenwerken, puzzels oplossen en codes kraken om binnen de tijd te ontsnappen. Of kies voor een interactieve escape game, waarbij je door de stad wordt geleid en onderweg geheimen moet ontrafelen. Liever een virtueel avontuur?

Voor ieder wat wils

Stap dan in de wereld van virtual reality en beleef unieke ervaringen met je vrienden of collega’s. Of je nu houdt van hersenkrakers, avontuurlijke speurtochten of een futuristische reis, in Woerden vind je de perfecte groepsactiviteit bij Uitjesbazen!

Woerden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Woerden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Woerden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Woerden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Het was erg leuk dankjewel! “Het was erg leuk dankjewel! Wil je ook doorgeven aan onze quizmaster dat ze het super heeft gedaan?” Caroline Homan Woerden – 19 personen PubQuiz op locatie
Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. “Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!” Elaha Amin Utrecht – 16 personen Crazy 88 Deluxe
Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo
Super leuk, iedereen positief. Zeker voor herhaling vatbaar. Clara Moens Woerden – 14 Personen Gek op Holland online Quiz

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Woerden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Woerden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Woerden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Woerden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!