fbpx

Groepsactiviteit Gouda

Wil je met jouw collega’s een groepsactiviteit organiseren in Gouda? Met meer dan 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen dé perfecte groepsactiviteit voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Gouda

Samen gaan we voor Goud(a)

In het bruisende Zuid-Holland ligt de stad Gouda. Deze mooi gelegen plaats heeft veel te bieden. Verken de binnenstad tijdens een van onze city games. Race langs alle highlights die Gouda te bieden heeft, terwijl je dé leukste opdrachten uitvoeren. Zoeken jullie een activiteit op locatie? Bekijk dan onze diner games en combineer een te gekke activiteit met een lunch of diner. Wij regelen alles van A tot Z. Samen gaan we voor Goud!

Dé ideale groepsactiviteit in Gouda

Wij helpen je graag op weg met het kiezen van dé perfecte activiteit. Liever een activiteit buiten in de binnenstad van Gouda of juist binnen op de locatie naar jullie keus? Alles is mogelijk.

Tijdens onze city games gaan jullie de strijd met elkaar aan. Race langs de highlights tijdens Crazy 88 en voer dé gekste opdrachten uit.

Of kies voor een spannende Wie is de Rat. Tijdens deze activiteit voeren jullie opdrachten uit om zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar pas op… Er is een rat in jullie midden die de boel probeert te saboteren.

Liever een activiteit op kantoor of horecagelegenheid? Wij komen overal. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE GROEPSACTIVITEITEN in de buurt!

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingoshow
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer jullie groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Gouda. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit nabij Gouda?

Geen probleem. Zo worden onze activiteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Gouda!

Offerte aanvragen 0413-302773