Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Activiteiten in Gouda, laat dat maar aan ons over

Als het aankomt op het organiseren van groepsactiviteiten, gaan wij nooit voor zilver maar voor Goud(a). Een flauw woordgrapje, maar het is wel waar. Met meer dan tien jaar ervaring weten wij namelijk als geen ander hoe we een teamuitje perfect kunnen maken. Zelf ervaren? Dan zijn onze stadsspellen een echte aanrader. Tijdens uitjes als Wie is de Rat en Escape the City ervaar je hoe Gouda wordt omgetoverd tot het speelveld voor de komende uren.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Gouda.

Laat de kaas niet van het brood eten

Jullie lopen van het Lazaruspoortje naar het Stadhuis. Een nieuwe opdracht wacht op jullie. En je weet: dit gaat het moment worden dat jij de saboteur gaat ontmaskeren. Jouw verdachte heeft de telefoon in handen. Maar in plaats van de poserende teamleden te fotograferen, maakt diegene een selfie. Klik. Verzonden. Je had gelijk! Zijn jullie ook zo goed in het vinden van de saboteur? Dan is Wie is de Rat (het bekende tv-programma in Uitjesbazen-stijl) jullie op het lijf geschreven.

Een stadsspel op locatie

In een ander stadsspel verandert Gouda voor even in een gigantische escape room: Escape the City. Maak jacht op de moordenaar door het bewijsmateriaal te verzamelen en onderzoeken. We hebben tevens een Moordspel in ons repertoire dat als binnenactiviteit wordt aangeboden.

Gouda | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Gouda

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Gouda mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Gouda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event. “Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.” Anita Meijer Rotterdam – 62 personen PubQuiz op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Gouda. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Gouda en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Gouda?

Onze groepsactiviteit worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Gouda!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!