fbpx

Groepsactiviteit Gouda

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Gouda? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Gouda

Een activiteit organiseren in Gouda

Welkom in het betoverende Gouda, waar groepsactiviteiten tot leven komen en onvergetelijke avonturen wachten! Ontdek de rijke geschiedenis en charme van deze prachtige stad terwijl je deelneemt aan uitdagende en vermakelijke activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, plezier met vrienden of een unieke ervaring met collega’s, Gouda biedt voor ieder wat wils!

Altijd een te gekke activiteit

Gouda, de stad van kaas en stroopwafels, biedt een scala aan opwindende groepsactiviteiten om van te genieten! Ga op avontuur met onze spannende city games en ontdek de verborgen schatten en historische geheimen van de stad terwijl je met je team strijdt om de overwinning.

Voor degenen die van puzzels en uitdagingen houden, hebben we ook meeslepende escape rooms waar je logica en samenwerking nodig hebt om te ontsnappen. En voor een futuristische ervaring bieden onze VR Workshops een unieke gelegenheid om met je team de virtuele wereld te verkennen en spannende missies te volbrengen. Kies uit deze onvergetelijke groepsactiviteiten en maak van je dag in Gouda een buitengewone ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Gouda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Gouda

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Gouda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gouda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Gouda?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Gouda!

Offerte aanvragen 0413-302773