fbpx

Groepsactiviteit Zoetermeer

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Zoetermeer? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zoetermeer

Indoor én outdoor activiteiten in Zoetermeer

Een groepsactiviteit van Uitjesbazen boeken in Zoetermeer? Geen punt. Of je nou op zoek bent naar een actief uitje waarbij je het hele centrum van Zoetermeer onveilig maakt of een pubquiz op een locatie van jouw keuze, er is enorm veel mogelijk. Wij adviseren én organiseren graag. Zo kun jij op het moment suprême gewoon doen wat je het liefste doet: meespelen en genieten!

De Rat is onder ons

Gelukkig, in de verte zie je de toren van de Oude Kerk al: de nieuwe opdrachtlocatie. Je zit de Rat al op de hielen, want het gedrag van die ene collega bij de foto-opdracht was echt té verdacht. Keep your enemies close, dus tijdens de volgende opdracht in de Stadstuin ontferm jij je samen met die collega over een puzzel. Gotcha! Weer het verkeerde antwoord. Jammer, want jij was zo zeker van het antwoord. En dan de onthulling. Dé vraag wordt gesteld: Wie is de Rat? Maar in plaats van dat ‘jouw Rat’ naar voren stapt, doet iemand anders dat. Tóch verkeerd gegokt!

Ben jij beter in het ontmaskeren van de saboteur? Dan is dit bedrijfsuitje vol vertrouwen én wantrouwen je op het lijf geschreven. Gaat het je niet makkelijk af? Misschien dat dan onze andere teamuitjes een betere match zijn. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Zoetermeer?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773