fbpx

Groepsactiviteit Zoetermeer

Wil je met jouw collega’s een groepsactiviteit organiseren in Zoetermeer? Met meer dan 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen dé perfecte groepsactiviteit voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Zoetermeer

Een groepsactiviteit organiseren in Zoetermeer

Zoetermeer is de place to be in Zuid-Holland en biedt talloze mogelijkheden voor dé perfecte groepsactiviteit. Zo zijn onze stadsspellen ideaal om in het centrum te spelen. Wij bieden ook groepsactiviteiten aan op de locatie naar jullie wens. Met onze diner games combineer je een te gek uitje met een heerlijke lunch of diner.

Er valt genoeg te beleven in Zoetermeer

Zijn jullie op zoek naar een actieve activiteit buiten of juist een binnen activiteit met diner? Wij helpen je graag op weg!

Onze stadsspellen zijn ideaal voor een actieve activiteit. Bijvoorbeeld Wie is de Rat. Tijdens deze spannende activiteit gaan jullie in teams aan de slag met verschillende opdrachten. Jullie doel is om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Maar in elk team zit ééń rat die de boel probeert te saboteren!

Liever een activiteit om lekker te ontspannen met je collega’s? Dan is de de Foute Bingoshow echt iets voor jullie. Deze show zit bomvol hilariteit en gezelligheid. Wij hebben ervoor gezorgd dat alle rondes van begin tot eind vol actie zit. Inclusief super gave prijzen!

 

Image

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE GROEPSACTIVITEITEN in de buurt!

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingoshow
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer jullie groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Zoetermeer. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit nabij Zoetermeer?

Geen probleem. Zo worden onze activiteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773