fbpx

Groepsactiviteit Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Den Haag? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Den Haag

Een activiteit organiseren in Den Haag

Welkom in Den Haag, de prachtige stad aan de Nederlandse kust waar historie en gezelligheid hand in hand gaan. Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan groepsactiviteiten aan die je kunt ervaren met je vrienden, collega’s of familie. Of je nu op zoek bent naar een spannende speurtocht door de stad, een uitdagende escape room of een creatieve workshop, wij hebben het perfecte avontuur voor jouw gezelschap in Den Haag!

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de bruisende stad Den Haag op een unieke manier met onze spannende city games! Ga op een avontuurlijke speurtocht door de historische straten en los puzzels en raadsels op om de mysteries van de stad te ontrafelen. Liever een uitdagende en zenuwslopende ervaring? Probeer dan onze meeslepende escape rooms, waar jij en je team binnen een uur moeten ontsnappen uit een intrigerende scenario.

Wil je je kennis testen en tegelijkertijd plezier hebben? Doe dan mee aan een van onze interactieve quizzen, waarbij je strijdt tegen andere teams en je brein op de proef wordt gesteld. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, mentale uitdaging of gewoon een gezellige tijd met vrienden, collega’s of familie, bij Uitjesbazen hebben we de perfecte groepsactiviteit in Den Haag voor jou!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Den Haag en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Den Haag met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Haag en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Den Haag?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Den Haag!

Offerte aanvragen 0413-302773