fbpx

Groepsactiviteit Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Den Haag? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Den Haag en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Den Haag

Leuke groepsactiviteiten in Den Haag

Ben jij van plan om een groepsactiviteit te organiseren in Den Haag? Dan zit je goed bij Uitjesbazen. Wij verzorgen complete groepsactiviteiten voor binnen of buiten. Willen jullie Den Haag of Scheveningen verkennen tijdens een stadsspel en houden jullie van net dat extraatje? Kies dan voor onze Crazy 88 Deluxe. Je komt langs de mooiste plekken in Den Haag. Jullie voeren de gekste opdrachten uit in op de meest originele plekken in hartje Den Haag! Zijn jullie niet zo sensatie en gek doen? Bekijk dan eens onze andere stadsspellen, zodat je Den Haag op een leuke manier kan ontdekken.

Oh, Oh, Den Haag, mooie stad …

Mooie stad voor een groepsactiviteit natuurlijk! Uitjesbazen organiseert namelijk al meer dan 10 jaar groepsactiviteiten in Den Haag. Met al die ervaring kunnen wij stellen dat Den Haag zeer geschikt is voor een groepsactiviteit. Of je nou kiest voor een stadsspel door de drukke straten van Den Haag, of gaat voor een groepsactiviteit op kantoor. Het levert altijd een unieke ervaring voor al je collega’s, vrienden of familie. Met spannende escape games zoals een moorddiner. Speel het spannendste dinerspel van Nederland in een restaurant naar keuze. Of kies voor een Foute Bingoshow op kantoor. Geen saaie oubollige bingo, maar stoer, hip en ZO FOUT. Kies jullie groepsactiviteit en dan regelen wij de rest!

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Den Haag met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welke groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Den Haag?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Den Haag. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

2. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

NO LIMIT! Er is geen maximaal aantal personen voor een groepsactiviteit. Neem zoveel mensen mee als je wil dan nemen wij de goede zin mee!

3. Wat kun je doen met een grote groep in Den Haag?

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Den Haag

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Den Haag

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Den Haag

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Den Haag!

Offerte aanvragen0413-302773