Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Den Haag

Je wil een groepsactiviteit in Den Haag organiseren. Waar begin je? Bij Uitjesbazen natuurlijk! Onze spelbegeleiders staan dagelijks van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat klaar om jouw uitje tot een succes te maken. Den Haag heeft dan wel de koning, maar wij zetten iedere dag een kroon op jouw bedrijfsuitje!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Den Haag.

Oh, oh, Den Haag: stad vol avontuur

Heb jij jezelf vandaag ten doel gesteld om het beste bedrijfsuitje ooit te plannen? Die uitdaging gaan we graag met jou aan. Indoor of outdoor, sportief of aan tafel, we hebben een breed scala aan uitjes klaar staan voor je. Ontsnap aan de maffia tijdens de escape room op locatie of maak met je groep jacht op een seriemoordenaar tijdens onze citygame Escape the City.

Unieke uitjes, ook tijdens het eten!

Liever een groepsactiviteit combineren met lekker eten? Dan zijn onze diner games wat je zoekt. Help bijvoorbeeld rechercheur Wout Boefs een moord op te lossen tijdens het moorddiner. Nog niet spannend genoeg? Dan zal de tikkende tijdbom tijdens het escape diner jullie samenwerking op de proef stellen. Een dinergame is ook de perfecte activiteit voor de kerst. Een onvergetelijk uitje plannen lastig? Nee joh, kind kan de was doen!

Den Haag | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Den Haag

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Den Haag mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Den Haag en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. “Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.” Wilko Brederveld Den Haag – 24 personen Crazy 88 Deluxe
Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Den Haag. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Den Haag en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Den Haag?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Den Haag!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!