Uitje aanvragen
25+ originele groepsactiviteiten
25+ originele groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek Delft tijdens jullie groepsactiviteit

Verken de historische pracht van Delft met onze verassende groepsactiviteiten! Of het nu stadsspellen of teambuildinguitdagingen zijn, maak van je groepsactiviteit een onvergetelijke ervaring in deze charmante stad vol geschiedenis en plezier.

Categorieën

Wij organiseren altijd dé perfecte groepsactiviteit in Delft.

Een originele groepsactiviteit in Delft

Ontdek de bruisende stad Delft met onze uitdagende en enthousiasmerende groepsactiviteiten! Gelegen te midden van sfeervolle grachten en omgeven door historische architectuur, biedt Delft de perfecte setting voor een dag vol teambuilding en plezier.

Stap samen met je team in een boeiende stadsspel-ervaring, waar jullie de rijke geschiedenis van Delft verkennen terwijl jullie samenwerken om bijvoorbeeld de uitdagende escape games op te lossen. Voor meer interactie kunnen jullie deelnemen aan creatieve workshops zoals de VR workshop. Laat jullie creativiteit de vrije loop terwijl jullie samen een unieke ervaring creëren, waardoor niet alleen de teamgeest wordt versterkt, maar ook tastbare herinneringen worden gemaakt. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Delft en maak van jullie bedrijfsuitje een dag vol positieve energie en gedeelde ervaringen!

Uitje aanvragen

Populaire groepsactiviteiten in Delft

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie groepsactiviteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Delft en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?
We fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. “We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!” Dewi Havenaar Delft – 36 personen Wie is de Rat?
Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel. “Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.” Vera Papilaja Den Haag – 53 personen Moorddiner
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. “Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!” Queeny Jurel Rotterdam – 28 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Combineer jullie groepsactiviteit in Delft met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Delft en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Delft?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Delft!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!