fbpx

Groepsactiviteit Scheveningen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Scheveningen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Scheveningen

Een activiteit organiseren in Scheveningen

Welkom in het bruisende Scheveningen, waar groepsactiviteiten en avontuurlijke belevenissen samenkomen! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan opwindende activiteiten samengesteld die perfect zijn voor groepen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de spannende groepsactiviteiten die Scheveningen te bieden heeft, met Uitjesbazen als jouw gids! Duik in een wereld vol avontuur met onze City Games, waarin je de stad verkent en uitdagende opdrachten voltooit om de overwinning te behalen. Voor degenen die houden van een mentale uitdaging, hebben we meeslepende Escape Rooms die je slimheid en samenwerking op de proef stellen.

En voor een unieke en futuristische ervaring bieden onze VR Workshops de mogelijkheid om te genieten van virtuele realiteit en teamwork in één. Of je nu een bedrijfsuitje, vriendengroep of familiebijeenkomst hebt, Uitjesbazen heeft de perfecte groepsactiviteit in Scheveningen om jouw dag onvergetelijk te maken.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Scheveningen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Den Haag

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Scheveningen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Scheveningen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Scheveningen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Scheveningen!

Offerte aanvragen 0413-302773