fbpx

Groepsactiviteit Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Amsterdam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Amsterdam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Amsterdam

Stadsspel als groepsactiviteit in Amsterdam

Zoeken jullie een originele manier om de hoofdstad van Nederland te verkennen? Uitjesbazen biedt talloze groepsactiviteiten om mooiste plekken van Amsterdam te ontdekken. Loop langs de Amsterdamse grachtengordel tijdens een Wie is de Rat City game. Scoor zoveel mogelijk punten met jouw team en win de beker, maar vooral de felbegeerde eer. Maar pas op! Een van jullie teamleden is een Rat. Laat jezelf niet misleiden door een van zijn rattenstreken. Ben je van plan om met jouw groepsgenoten Amsterdam op z’n kop te zetten? Dan is de Crazy 88 Deluxe dé perfecte keuze voor jullie groepsactiviteit. Benieuwd naar alle stadsspellen of andere mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze specialisten of kijk rustig door onze groepsactiviteiten heen.

Groepsactiviteiten op locatie naar keuze

Hebben jullie al een locatie in gedachte? Kies dan voor een van onze groepsactiviteiten op locatie. Een Quiz Show Deluxe bijvoorbeeld. Een competitieve groepsactiviteit met originele en interactieve vragen. Volledig op maat voor jullie groep. Kortom, de leukste quiz van Nederland! Liever een activiteit waarbij er onder druk gepresteerd moet worden? Dan zijn onze escape games dé ultieme uitdaging voor jullie. Een Escape Room op locatie. Jullie kantoor ombouwen tot heuse escape room? Geen probleem voor Uitjesbazen. Jullie beleven een echte Italiaanse maffia gijzeling, daarna is het aan jullie om aan hen te ontkomen. Puzzel jezelf naar de verlossende miljoen euro en ontsnap aan de onderwereld!

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Amsterdam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat voor groepsactiviteiten zijn er beschikbaar in Amsterdam?

Vrijwel alle groepsactiviteiten zijn te spelen in Amsterdam. Bekijk rustig ons uitjesoverzicht voor meer informatie over al onze groepsactiviteiten. Als je er niet uitkomt, neem dan even contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

2. Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een groepsactiviteit?

NO LIMIT! Er is geen maximaal aantal personen voor een groepsactiviteit. Neem zoveel mensen mee als je wil dan nemen wij de goede zin mee!

3. Wat kun je doen met een grote groep in Amsterdam?

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Recensies

”Heel erg bedankt dat jullie nog konden komen zo last minute! De gasten vonden het ontzettend leuk.”

Unbound
Roos
30 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties.”

IBM
Buffy Stuijts
78 personen
Quaranteambuilding
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

”Hartelijk dank voor het leuke uitje van gisteren, het was erg gezellig.”

VU Law Academy
Ilse Herweijer
16 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

”Ik hoorde enthousiaste verhalen over het spel, dus het was een succes. 🙂 ”

Eigen Haard
Tamara Immig
34 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Groepsactiviteit Amsterdam

Image

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Amsterdam!

Offerte aanvragen0413-302773