fbpx

Groepsactiviteit Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Alkmaar? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Alkmaar

De leukste activiteiten van Alkmaar en omgeving

Dus jij bent aangewezen om een leuke groepsactiviteit in Alkmaar te organiseren? Goed nieuws: je bent bij Uitjesbazen aan het goede adres. Onze uitjesbegeleiders zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt. Zo hoef jij je tijdens het bedrijfsuitje alleen maar te focussen op de competitie tegen je collega’s. Maar geef toe, dat moet wel kaasje zijn toch? 😉 Eén ding is zeker: of je nou gaat voor een citygame of een quiz of spelshow, onze activiteiten zijn – zelfs met concurrentie – ideaal voor teambuilding.

Laat de kaas niet van je brood eten

In welke collega schuilt stiekem een ware Einstein? En welke slimmerik blijkt tijdens het bedrijfsuitje toch ergens geen kaas van gegeten te hebben? Je komt erachter tijdens onze pubquiz op locatie. In teams strijden jullie namelijk om de felbegeerde gouden trofee. Die wil je winnen! Minstens zo populair is onze quiz Gek op Holland, waarin de kennis over ons koude kikkerlandje op de proef wordt gesteld. Verwacht veel oranje, veel rood-wit-blauw en – last but not least – een fantastisch teamuitje.

Hebben we bij Uitjesbazen dan alleen quizzen? Zeker niet! Naast onze indoor activiteiten hebben we ook onze populaire citygames. Of je nu kiest voor Wie is de Rat of voor een stadsgrote escape room in Escape the City, er wordt de volgende dag zéker nog over nagepraat bij het koffieapparaat. Beloofd.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Groepsactiviteit Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Haarlem

Image

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Alkmaar?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773