fbpx

Groepsactiviteit Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Alkmaar? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Alkmaar

Een activiteit organiseren in Alkmaar

Welkom in Alkmaar, een stad vol historische charme en bruisende energie! Bij Uitjesbazen bieden wij een scala aan groepsactiviteiten die perfect zijn om de banden binnen jullie team te versterken en een onvergetelijke tijd te beleven. Of jullie nu houden van puzzelen, avontuur, of creativiteit, er is voor ieder wat wils in deze prachtige stad.

Altijd een te gekke activiteit

In Alkmaar hebben we een breed scala aan groepsactiviteiten die gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zorgen. Stap in de wereld van virtual reality met onze VR City Game, waarbij jullie als team op avontuur gaan door de straten van Alkmaar en uitdagende opdrachten voltooien. Voor de creatieve geesten onder ons hebben we de Escape Room Challenge, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontsnappen uit een mysterieuze kamer vol raadsels en puzzels. Liever de stad verkennen op een unieke manier? Dan is onze Citygame perfect voor jullie! Los samen met je team raadsels op en voltooi uitdagende opdrachten terwijl jullie de prachtige bezienswaardigheden van Alkmaar ontdekken. Voor de competitieve teams hebben we ook onze Pubquiz, waarbij jullie kennis en snelheid getest worden tijdens een gezellige avond vol vragen en uitdagingen. Kortom, in Alkmaar is er voor ieder wat wils om een geweldige dag vol teambuilding en plezier te beleven.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Groepsactiviteit Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Haarlem

Image

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Alkmaar?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773