fbpx

Groepsactiviteit Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Alkmaar? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Alkmaar en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Alkmaar

Een actieve groepsactiviteit in Alkmaar

Alkmaar, een prachtige stad in Noord-Holland. Het barst van de energie. Wat deze stad daarom ook perfect maakt voor toerisme en leuke, actieve groepsactiviteiten. En laten wij jullie daar nu uitstekend bij kunnen helpen. Wil je samen met jouw collega’s een onvergetelijke activiteit beleven? Uitjesbazen heeft voor jullie een prachtig repertoire aan groepsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje teambuilding met één van onze stadsspellen? Denk hierbij aan Wie is de Rat of Crazy 88. Misschien een spectaculaire spelshow op locatie? Zoals de pubquiz of de Foute Bingoshow. Wat je ook wenst, wij regelen jullie groepsactiviteit in Alkmaar en omgeving!

Dé leukste activiteiten in Alkmaar!

Er zijn talloze vormen van een groepsactiviteiten. Dus we snappen het als je het lastig vindt om een keuze te maken. Daarom hebben wij onze aanraders hieronder op een rijtje gezet. Zo hoef jij niet verder te zoeken. Dat scheelt weer tijd. 😉

Zin in het kraken van je hersenen? Ga voor een escape room op locatie. Hierbij toveren wij een locatie naar keuze volledig om tot een levensechte escape room. Hiernaast hebben we ook andere breinbekende spellen. Denk dan bijvoorbeeld aan het moordspel aan tafel. Maar misschien zijn jullie wel toe aan een actieve groepsactiviteit in de stad, zoals Escape the City of Wie is de Rat. Het bezoeken van diverse highlights, bijv. de Kaasmarkt, staat centraal in deze stadsspellen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Alkmaar en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten georganiseerd worden?

Overal en nergens. Letterlijk!

Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor? Geen probleem. Kies dan bijvoorbeeld voor Virtual Reality op locatie, de Ik hou van Holland Quiz of het moordspel. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaatsvindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jullie thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? We hebben onszelf wel duidelijk gemaakt zo… Check vooral even al onze bedrijfsuitjes voor de mogelijke groepsactiviteiten!

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Alkmaar

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Alkmaar

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Alkmaar

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Alkmaar!

Offerte aanvragen0413-302773