fbpx

Groepsactiviteit Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Haarlem? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Haarlem

Een activiteit organiseren in Haarlem

Welkom in Haarlem, de bruisende stad waar groepsactiviteiten en avonturen samenkomen! Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je deelneemt aan spannende en uitdagende activiteiten, georganiseerd door Uitjesbazen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diversiteit van groepsactiviteiten in Haarlem met Uitjesbazen! Ga de stad in met onze spannende en interactieve city games, waarbij teams strijden om de hoogste score terwijl ze historische bezienswaardigheden en verborgen plekjes ontdekken. Voor de liefhebbers van puzzels en mysteries bieden onze uitdagende escape rooms een adrenaline-pompend avontuur waarin je samen met je team moet ontsnappen binnen de tijdslimiet.

En als je op zoek bent naar een unieke ervaring, stap dan in de virtuele wereld met onze boeiende VR Workshops, waarin je samen met je vrienden kunt genieten van een breed scala aan meeslepende en interactieve spellen. Ervaar de ultieme groepsactiviteiten in Haarlem en creëer onvergetelijke herinneringen met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Groepsactiviteit Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Haarlem?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773