fbpx

Groepsactiviteit Haarlem

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Haarlem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Haarlem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Haarlem

Originele groepsactiviteiten in Haarlem

Willen jullie een groepsactiviteit organiseren in Haarlem? Uitjesbazen is al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele, leuke groepsactiviteiten. Zowel binnen als buiten, voor grote en kleine groepen. Iets bij jullie op kantoor, in het centrum van Haarlem of een activiteit bij een horecagelegenheid? Ludieke stadsspellen langs monumentale panden en schitterende oude pleinen. Voer de gekste opdrachten uit in de historische straatjes van Haarlem tijdens een Crazy 88 Deluxe. Zijn jullie geen fan van gek doen op drukke plekken? Dan is een Wie is de Rat City game iets voor jullie. Ga de strijd aan met je collega’s of teamgenoten en ontmasker jullie Rat. Scoor zoveel mogelijk punten en win de felbegeerde eer!

Leuke groepsactiviteit organiseren

Hulp nodig bij het organiseren van een groepsactiviteit in Haarlem? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij verzorgen actieve groepsactiviteiten zoals: stadsspellen of escape rooms door heel Nederland. Op elke locatie naar keuze! Van kantoren tot restaurants. Geen plek is ons te gek. Zelf geen locatie kunnen vinden? Zelfs dat is geen probleem voor onze Uitjesbazen. Zij gaan zorgvuldig op zoek naar een geschikte locatie voor jullie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Al bekend met de stad en wil je liever iets aan tafel spelen? Kijk dan eens naar onze spannende diner games. Onder het genot van een hapje en drankje gaan jullie originele raadsels oplossen. Tussen de gangen door heb je geen tijd te verliezen. Voor je het weet ben je te laat!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Noord-Holland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat is leuk voor een vrienden- of vriendinnenweekend in Haarlem?

Nog geen volle planning voor jullie vrienden- of vriendinnenweekend in Haarlem? Geen probleem! Uitjesbazen komt naar jullie toe om een leuke groepsactiviteit te verzorgen. Van pubquiz tot escape room. Actieve groepsactiviteiten voor buiten zoals een Crazy 88 in Haarlem. Regent het? Dan komen wij naar jullie gekozen locatie om de leukste quizzen, escape games of Foute Bingo’s te verzorgen.

2. Wat is er te doen in Haarlem?

De historische binnenstad van Haarlem zit bomvol verrassingen. Ten minste als je kiest voor Uitjesbazen! Wij toveren jullie stadswandeling om in een te gek stadsspel. Voor mensen die nog meer spektakel zoeken, organiseren wij een doldwaze Crazy 88 in hartje Haarlem. Loop door de karakteristieke straatjes van Haarlem omringd door de grachten en zorg dat je op tijd de moordenaar vindt tijdens onze Escape the City.

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Haarlem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Haarlem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Haarlem

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Haarlem!

Offerte aanvragen0413-302773