Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Alkmaar

Welkom in Alkmaar, dé perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan spannende en vermakelijke activiteiten klaarstaan om jullie teamband te versterken. Of jullie nu willen ontsnappen uit een escaperoom, een hilarische citygame willen spelen of een creatieve workshop willen volgen, in Alkmaar is er voor elk team wat wils.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Alkmaar.

Kies voor een bijzonder uitje

Beleef een onvergetelijk teamuitje in het pittoreske Alkmaar! Bij Uitjesbazen hebben we een ruim aanbod aan spannende en uitdagende activiteiten om de teamspirit te versterken. Ontsnap uit een intrigerende escape room waar jullie met behulp van teamwork en logisch denken raadsels en puzzels oplossen. Of ga voor een interactieve escape game op locatie, waar jullie Alkmaar verkennen en geheimen ontrafelen terwijl de klok genadeloos tikt.

Stap in de wereld van VR

Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan. Stap in een andere wereld en werk samen als team om virtuele uitdagingen te overwinnen. Of het nu gaat om een virtuele race, avontuurlijke missie of creatieve puzzels, met VR-uitjes tillen we jullie teambuilding naar een hoger niveau. In Alkmaar is er voor elk team wat wils, of jullie nu de voorkeur geven aan een traditionele escape room, een spannende escape game op locatie of een futuristisch VR-avontuur. Wacht niet langer en boek vandaag nog jullie teamuitje bij Uitjesbazen voor een dag vol teamwork, spanning en plezier in Alkmaar!

Alkmaar | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Alkmaar

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Alkmaar mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Alkmaar. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Alkmaar en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Alkmaar!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!