fbpx

Teamuitje Alkmaar

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Alkmaar? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Alkmaar

Een origineel uitje in Alkmaar

Welkom in Alkmaar, dé perfecte locatie voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een breed scala aan spannende en vermakelijke activiteiten klaarstaan om jullie teamband te versterken. Of jullie nu willen ontsnappen uit een escaperoom, een hilarische citygame willen spelen of een creatieve workshop willen volgen, in Alkmaar is er voor elk team wat wils.

Kies voor een bijzonder uitje

Beleef een onvergetelijk teamuitje in het pittoreske Alkmaar! Bij Uitjesbazen hebben we een ruim aanbod aan spannende en uitdagende activiteiten om de teamspirit te versterken. Ontsnap uit een intrigerende escape room waar jullie met behulp van teamwork en logisch denken raadsels en puzzels oplossen. Of ga voor een interactieve escape game op locatie, waar jullie Alkmaar verkennen en geheimen ontrafelen terwijl de klok genadeloos tikt.

Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan. Stap in een andere wereld en werk samen als team om virtuele uitdagingen te overwinnen. Of het nu gaat om een virtuele race, avontuurlijke missie of creatieve puzzels, met VR-uitjes tillen we jullie teambuilding naar een hoger niveau. In Alkmaar is er voor elk team wat wils, of jullie nu de voorkeur geven aan een traditionele escape room, een spannende escape game op locatie of een futuristisch VR-avontuur. Wacht niet langer en boek vandaag nog jullie teamuitje bij Uitjesbazen voor een dag vol teamwork, spanning en plezier in Alkmaar!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teamuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Alkmaar?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773