fbpx

Teamuitje Alkmaar

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Alkmaar? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Alkmaar en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Alkmaar

Leuke teamuitjes in Alkmaar

Alkmaar barst van de energie en is dé ideale plek voor een teamuitje! Een van de prachtige steden in Noord-Holland waar stadsspellen echte aanraders zijn. Kies bijvoorbeeld een Crazy 88 Deluxe door de bruisende straten van Alkmaar. Gek doen, opdrachten uitvoeren en vooral enorm veel plezier maken met teamgenoten of collega’s. Daarnaast is Alkmaar geschikt voor toerisme, leuke teamuitjes en interactieve activiteiten. En laten wij jullie daar nu uitstekend bij kunnen helpen. Wil je samen met jouw collega’s een onvergetelijke activiteit beleven? Uitjesbazen heeft voor jullie hét nummer 1 repertoire aan teamuitjes.

Ervaar de leukste tijd met je team

Wij gaan jullie helpen om de leukste tijd met je team te beleven. Van teamuitjes op locatie tot in de stad. Wij regelen het allemaal van a tot z. Hebben jullie al een locatie gevonden of geboekt? Dan komen wij daarnaartoe om jullie gewenste activiteit te verzorgen. Van escape games tot quizzen of spelshows. Maak het zo gek als je kan tijdens onze Pubquiz bijvoorbeeld. Of ervaar de spanning van een echte escape room op jullie eigen kantoor. Zijn jullie op zoek naar een teamuitje in combinatie met een hapje en een drankje? Ook dan zit je goed bij Uitjesbazen. Door onze vele samenwerkingen zijn wij zeer geschikt voor het regelen van diner games. Kies je locatie en dan zien we jullie daar! Tot snel!

Onze tip: combineer een teamuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Alkmaar met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Alkmaar en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Alkmaarse teamuijtes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Alkmaar

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Alkmaar

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Alkmaar

Impressie teamuitje in Alkmaar

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Alkmaar en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Hebben jullie het gewenste teamuitje gevonden? Dé kaasstad ontvangt jullie met open armen! Maar laat je de kaas niet van het brood eten tijdens onze competitieve spellen. 🙂

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Alkmaar?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Alkmaar!

Offerte aanvragen 0413-302773