fbpx

Teamuitje Hoorn

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Hoorn? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Hoorn

Een origineel uitje in Hoorn

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek samen met je collega’s de historische charme van deze prachtige stad en beleef een dag vol teambuilding, avontuur en plezier.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen organiseren we de meest spannende en uitdagende teamuitjes in Hoorn! Duik in de wereld van escaperooms en test jullie samenwerking en probleemoplossend vermogen.

Onze escape games zorgen voor een adrenalinekick en brengen jullie brein tot het uiterste. Wil je een unieke ervaring? Kies dan voor een virtual reality-uitje waarin jullie je kunnen onderdompelen in een andere realiteit. Ontsnap uit een virtuele wereld of werk samen om een virtuele missie te volbrengen. Of het nu gaat om het verbeteren van communicatie, het versterken van teambanden of gewoon een gezellige dag uit, onze teamuitjes in Hoorn zullen zeker aan jullie verwachtingen voldoen. Boek vandaag nog en creëer samen een onvergetelijke ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Hoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Hoorn

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teamuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Hoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Hoorn?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Hoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773