fbpx

Teamuitje Volendam

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Volendam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Volendam

Een origineel uitje in Volendam

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor een onvergetelijk teamuitje in het pittoreske Volendam. Duik in de rijke cultuur en tradities van dit historische vissersdorp, terwijl je samen met je collega’s geniet van een dag vol plezier, teambuilding en nieuwe herinneringen. Maak je klaar voor een betoverende ervaring in het hart van Volendam!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Volendam met Uitjesbazen! Stap in een escape room en laat je team zich onderdompelen in een intrigerend avontuur vol puzzels en raadsels. Of kies voor een uitdagende escape game waarbij je de straten van Volendam moet doorkruisen om mysterieuze aanwijzingen te vinden en missies te voltooien. Wil je een buitengewone ervaring? Probeer dan onze VR-uitjes in Volendam! Stap in een virtuele realiteit waarin je samen met je team spectaculaire avonturen beleeft, van het verkennen van exotische locaties tot het besturen van raceauto’s op het virtuele circuit.

Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingdag of teamuitje plant, Uitjesbazen biedt een breed scala aan spannende activiteiten in Volendam. Dompel jezelf onder in de charme van dit historische vissersdorp terwijl je samenwerkt, communiceert en de banden binnen je team versterkt. Boek nu je onvergetelijke teamuitje in Volendam en beleef een dag vol avontuur en plezier met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Volendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teamuitje Haarlem

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Volendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Volendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Volendam?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Volendam!

Offerte aanvragen 0413-302773