fbpx

Teamuitje Haarlem

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Haarlem? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Haarlem

Een origineel uitje in Haarlem

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Haarlem. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl u zich waagt aan uitdagende en plezierige activiteiten die uw teamgeest zullen versterken. Bereid u voor op een dag vol avontuur, samenwerking en bovenal, veel gelach!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teamervaring tijdens onze teamuitjes in Haarlem! Duik in een wereld van spanning en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waarbij jullie als team samen moeten werken om te ontsnappen binnen de tijd.

Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook spannende escape games met een twist, waarbij jullie in een interactieve omgeving uitdagende opdrachten moeten voltooien. Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor onze virtual reality (VR) uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen bijzondere avonturen beleven. Laat je teamgeest bloeien terwijl jullie de uitdaging aangaan en onvergetelijke herinneringen creëren in het hart van Haarlem!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Teamuitje Haarlem

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Alkmaar / Hoorn / Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Haarlem?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773