Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Haarlem

Welkom bij Uitjesbazen! We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Haarlem. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl u zich waagt aan uitdagende en plezierige activiteiten die uw teamgeest zullen versterken. Bereid u voor op een dag vol avontuur, samenwerking en bovenal, veel gelach!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Haarlem.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teamervaring tijdens onze teamuitjes in Haarlem! Duik in een wereld van spanning en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waarbij jullie als team samen moeten werken om te ontsnappen binnen de tijd.

Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook spannende escape games met een twist, waarbij jullie in een interactieve omgeving uitdagende opdrachten moeten voltooien. Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor onze virtual reality (VR) uitjes, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen bijzondere avonturen beleven. Laat je teamgeest bloeien terwijl jullie de uitdaging aangaan en onvergetelijke herinneringen creëren in het hart van Haarlem!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Haarlem

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Haarlem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Haarlem met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Haarlem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Haarlem?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Haarlem!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!