Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Noord-Holland

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Noord-Holland? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan avontuurlijke, teambuildingactiviteiten die gegarandeerd zorgen voor een dag vol plezier, samenwerking en herinneringen die jullie nog lang zullen koesteren.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Noord-Holland.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek het bruisende Noord-Holland tijdens een teamuitje vol spanning en avontuur met Uitjesbazen! Onze escape rooms bieden de ultieme uitdaging waarbij jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Liever een virtueel avontuur? Ga dan voor onze spannende VR-uitjes, waarbij jullie je onderdompelen in een virtuele wereld vol puzzels en uitdagingen. Voor een unieke en interactieve ervaring hebben we ook verschillende escape games waarbij jullie als team moeten samenwerken om raadsels op te lossen en mysteries te ontrafelen. Kortom, bij Uitjesbazen vind je een breed scala aan teamuitjes in Noord-Holland die zorgen voor een onvergetelijke en teamversterkende ervaring!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Noord-Holland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in de provincie Noord-Holland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. ”De Quiz Show was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!” Lieneke van het Zand Amsterdam – 122 personen Quiz Show Deluxe
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Noord-Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord-Holland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Noord-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Noord-Holland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!