Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Noord- Holland: alles voor jouw perfecte uitjes

Noord-Holland, de provincie die bekend staat om zijn diverse landschappen, historische steden en levendige cultuur. Ontdek op een leuke en unieke manier wat Noord-Holland te bieden heeft met onze groepsactiviteiten. Van escape rooms tot interactieve city games, Uitjesbazen zal zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Noord-Holland.

Beleef de Noord-Hollandse groepsavonturen met Uitjesbazen

Ontdek de diversiteit van groepsactiviteiten in Noord-Holland met Uitjesbazen! Duik in een spannend avontuur met onze city games, waarbij je op ludieke wijze de mooiste steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar verkent. Voor degenen die van een uitdaging houden, bieden onze escape rooms de ultieme test van samenwerking en puzzelvaardigheden.

Stap in de wereld van VR

Wil je de grenzen van de werkelijkheid verleggen? Stap dan in onze VR workshops en dompel jezelf onder in virtuele werelden vol verrassingen en interactieve uitdagingen. Onze groepsactiviteiten in Noord-Holland zijn de perfecte combinatie van plezier, teambuilding en het ontdekken van deze prachtige regio. Kies jouw favoriete avontuur en maak herinneringen die nog lang zullen nagalmen!

Noord-Holland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Noord-Holland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Noord-Holland mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de provincie Noord-Holland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. “Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!” Mariëlle Spelt RDO Alkmaar – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. ”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes terug, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!” Maaike Namink Amsterdam – 33 personen Moordspel op locatie
Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond. 🙂 Nikki Rietveld Hilversum – 34 personen PubQuiz op locatie
Zeker een leuke avond geweest. “Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!” Kiki van de Nes Haarlem – 53 personen Foute Bingo
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Noord-Holland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Noord-Holland. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de groepsactiviteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Noord-Holland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze groepsactiviteiten veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Noord-Holland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!