fbpx

Groepsactiviteit Noord Holland

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Noord Holland? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Noord Holland

Een activiteit organiseren in Noord Holland

Welkom in Noord-Holland, de bruisende provincie die bekend staat om zijn diverse landschappen, historische steden en levendige cultuur. Bij Uitjesbazen hebben we de perfecte groepsactiviteiten samengesteld om deze prachtige regio te verkennen en samen met je team of vrienden onvergetelijke avonturen te beleven.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de diversiteit van groepsactiviteiten in Noord-Holland met Uitjesbazen! Duik in een spannend avontuur met onze city games, waarbij je op ludieke wijze de mooiste steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar verkent. Voor degenen die van een uitdaging houden, bieden onze escape rooms de ultieme test van samenwerking en puzzelvaardigheden.

Wil je de grenzen van de werkelijkheid verleggen? Stap dan in onze VR workshops en dompel jezelf onder in virtuele werelden vol verrassingen en interactieve uitdagingen. Onze groepsactiviteiten in Noord-Holland zijn de perfecte combinatie van plezier, teambuilding en het ontdekken van deze prachtige regio. Kies jouw favoriete avontuur en maak herinneringen die nog lang zullen nagalmen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Noord Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Groepsactiviteit Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Zeker een leuke avond geweest, had wat ons betreft nog wel iets langer mogen duren. Maar begrijp dat een uur en kwartier al flink wat aan elkaar praten is!”

Phidractivity
Kiki van de Nes
53 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Haarlem

Image

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Noord Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Noord Holland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Noord Holland?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Noord Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773