fbpx

Groepsactiviteit Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Bergen op Zoom? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Bergen op Zoom

Een activiteit organiseren in Bergen op Zoom

Ontdek het historische en levendige Bergen op Zoom tijdens onze op maat gemaakte groepsactiviteit! Verken de charmante straatjes, test je teamvaardigheden en beleef een dag vol avontuur en plezier. Van spannende city games tot uitdagende teambuildingsspellen, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring in het prachtige Bergen op Zoom!

Altijd een te gekke activiteit

Welkom in het betoverende Bergen op Zoom, waar Uitjesbazen jullie de leukste groepsactiviteiten biedt! Laat je team samenwerken en de stad verkennen tijdens onze immens populaire Escape City Game. Los uitdagende puzzels op, kraak codes en race tegen de klok om te ontsnappen!

Voor avontuurlijke teams is onze Crazy 88 ervaring een absolute favoriet. Strijd tegen andere teams in uitdagende opdrachten in de prachtige natuurlijke omgeving van Bergen op Zoom.

En voor degenen die houden van een mix van mysterie en spanning, is onze Moorddiner activiteit een absolute aanrader. Onderzoek de misdaad, verzamel aanwijzingen en ontrafel het mysterie terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. Of het nu gaat om teambuilding, plezier of avontuur, Uitjesbazen zorgt voor een onvergetelijke groepsactiviteit in Bergen op Zoom die perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Bergen op Zoom en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Bergen op Zoom met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Bergen op Zoom en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Bergen op Zoom?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Bergen op Zoom!

Offerte aanvragen 0413-302773