Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Doe een groepsactiviteit in Den Bosch

Den Bosch is het ideale decor voor een groepsactiviteit. Willen jullie dus eindelijk een keer wat anders dan lasergamen of steengrillen met het team? Dan zijn jullie bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk maar wat graag het ideale bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Van pubquizzen tot escape rooms, onze uitjesbegeleiders zijn van alle markten thuis.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Den Bosch.

Zet Oeteldonk op z’n kop

Wie dacht dat Den Bosch enkel tijdens de carnavalsperiode op z’n kop gezet wordt, kent duidelijk ons populaire uitje Crazy 88 niet! Maar liefst 88 hilarische opdrachten staan voor jullie klaar in onze eigen app. Welk team durft tijdens een actief uitje uit de comfortzone te stappen en de knettergekke uitdagingen te voltooien?

Breed aanbod aan verschillende uitjes

Maar ons assortiment gaat verder dan dat. Zo kun je ook bij Uitjesbazen terecht voor nog zo’n 25 andere uitjes. Ontmasker de verrader in Wie is de Rat of grijp de moordenaar van de burgemeester van Blüdhaven in de kraag tijdens het Moordspel. Liever een activiteit in de avond en daarbij heerlijk bourgondisch tafelen? Daar sluiten onze dinerspellen perfect op aan.

Den Bosch | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Den Bosch

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Den Bosch mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Den Bosch en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
Ik en de rest (zoals ik tenminste terug hoor) vonden het erg leuk en je collega had het ook erg goed gedaan!! Marina Ottenhof Den Bosch – 60 personen Foute Bingo
Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar. Cynthia Huizer Den Bosch – 41 personen PubQuiz op locatie
Het was een groot succes. Dank voor de goede levering. “Kort geleden hebben wij de online escape room The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!” Quinten van Erve Den Bosch – 79 personen Online escape game

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Den Bosch. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Den Bosch en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de groepsactiviteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Den Bosch?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Den Bosch!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!