fbpx

Groepsactiviteit Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Eindhoven? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Eindhoven

Een activiteit organiseren in Eindhoven

Welkom in Eindhoven, de bruisende stad van technologie en design! Bij Uitjesbazen zijn we verheugd om jou en je groep te verwelkomen voor een onvergetelijk avontuur vol teambuilding en plezier. Ontdek samen met ons de unieke groepsactiviteiten en laat Eindhoven je verrassen met zijn veelzijdigheid.

Altijd een te gekke activiteit

Bij Uitjesbazen in Eindhoven kun je kiezen uit verschillende groepsactiviteiten die garant staan voor plezier en teambuilding. Ontdek de stad tijdens een interactieve city game, waarbij je opdrachten en uitdagingen voltooit terwijl je de bezienswaardigheden verkent. Daag jezelf uit in een van onze uitdagende escape rooms, waar je als team moet samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een unieke en meeslepende ervaring kun je deelnemen aan een van onze VR Workshops, waarin je de virtuele wereld verkent en spannende spellen speelt. Kies de activiteit die het beste bij jouw team past en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en gezelligheid in het bruisende Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat het plezier beginnen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Eindhoven en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

”Gisteren hebben wij met Fontys Sporthogeschool de EscapeRoom The Firm gedaan. Het was een succes! Medewerkers van Fontys Sporthogeschool hebben het erg naar hun zin gehad. De opdrachten waren leuk en actueel, maar waren toch een uitdaging. Heel erg bedankt voor deze samenwerking!”

Fontys Sporthogeschool
Sybren Stijweg
42 personen
Online Escape Game: The Firm
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - Fontys | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Eindhoven met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Eindhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Eindhoven?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Eindhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773