fbpx

Groepsactiviteit Helmond

Wil je met jouw collega’s een groepsactiviteit organiseren in Helmond? Met meer dan 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen dé perfecte groepsactiviteit voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Helmond

Dé perfecte groepsactiviteit in Helmond

Gevestigd in Brabant verzorgen wij al jaren dé leukste groepsactiviteiten in Helmond en omgeving. zet de binnenstad op stelten tijdens een van onze te gekke City games. Liever een locatie naar eigen wens? Ook dat is mogelijk. Wij komen graag naar jullie toe met onze Escape games of Diner games!

Dé ideale groepsactiviteit voor jullie

Onze stadsspellen zijn ideaal om Helmond te ontdekken. Race langs de highlights tijdens Crazy 88, Escape the City of Wie is de Rat en ervaar het centrum op een unieke manier.

Hebben jullie een horecagelegenheid in Helmond gereserveerd, maar missen jullie nog een passende activiteit? Met het Moorddiner wordt een spannende activiteit gecombineerd met een heerlijk diner.

Liever de toekomst betreden? Tijdens onze VR Workshop maak je kennis met Virtual Reality door het spelen van verschillende spellen.

 

 

 

Image

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE GROEPSACTIVITEITEN IN DE BUURT!

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten|
42 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer jullie groepsactiviteit met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Helmond. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit nabij Helmond?

Geen probleem. Zo worden onze activiteiten ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Helmond!

Offerte aanvragen 0413-302773