fbpx

Groepsactiviteit Helmond

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Helmond? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Helmond

Een activiteit om blij van te worden

De groepsactiviteiten van Uitjesbazen maken de slogan van Helmond in ieder geval waar: een glimlach in Brabant. Niet alleen in Helmond overigens, maar in heel Nederland en België. Maar waar we ook komen, ons hoofdingrediënt blijft altijd onze Brabantse gezelligheid. Met een assortiment van meer dan 25 binnen- én buitenactiviteiten hebben wij bovendien alles in huis om van jouw bedrijfsuitje een succes te maken.

Tover jouw locatie om tot escape room

Wat het altijd goed doet bij onze klanten, zijn onze escape games. Het is dan ook een ideale teambuildingactiviteit waarbij samenwerking het verschil kan maken in jullie ontsnapping. Je moet er toch niet aan denken dat de tikkende tijdbom van The Mask af gaat! Minstens zo spannend is onze VR Bomb, waarbij je gewapend met een VR-bril en een flinke portie communicatie een bom moet ontmantelen.

Geen zin in een bom, maar wel in een uitje dat een knallend succes wordt? Wij toveren graag jouw locatie om tot een escape room. Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia tijdens onze groepsactiviteit Maffia Gijzeling en ontsnap voordat de tijd om is. Het moge duidelijk zijn: bij Uitjesbazen vind je de leukste indoor én outdoor activiteiten voor jou en je collega’s.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie groepsactiviteit

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Helmond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Helmond

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Bedankt voor de leuke activiteit, er is in ieder geval een hoop losgekomen bij de deelnemers”

VDL Bus & Coach
Tamara Castelijns
13 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VDL | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Helmond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Helmond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Helmond?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Helmond!

Offerte aanvragen 0413-302773