fbpx

Groepsactiviteit Uden

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Uden? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Uden

Een activiteit organiseren in Uden

Welkom in Uden, waar plezier en avontuur samenkomen! Bij onze groepsactiviteiten in Uden bieden we een onvergetelijke ervaring voor jou en je vrienden, collega’s of familie. Laat je verrassen door een breed scala aan uitdagende en vermakelijke activiteiten die speciaal zijn ontworpen om teambuilding, plezier en competitie te bevorderen.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de bruisende stad Uden op een unieke manier met onze spannende city games! Verken de charmante straatjes terwijl je aanwijzingen oplost, raadsels kraakt en teamopdrachten voltooit. Wil je een extra dosis mysterie en intriges?

Ga dan voor de razendpopulaire Wie is de Rat City Game, waarin je samen met je team moet proberen de verrader te ontmaskeren. Liever een futuristische ervaring? Duik dan in de wereld van virtual reality met onze boeiende VR workshops, waarin je wordt ondergedompeld in adembenemende digitale werelden. Kies jouw favoriete activiteit en beleef een onvergetelijk avontuur in Uden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Uden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Uden

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Uden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Uden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Uden?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Uden!

Offerte aanvragen 0413-302773