fbpx

Groepsactiviteit Veghel

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Veghel? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Veghel

Een activiteit organiseren in Veghel

Welkom in Veghel, een bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke teambuilding, een gezellige bedrijfsuitje of een origineel vrijgezellenfeest, Uitjesbazen heeft voor elk wat wils.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de spannende wereld van groepsactiviteiten in Veghel met Uitjesbazen! Beleef een uniek avontuur met onze Escape Rooms op locatie, waar jullie als team moeten samenwerken om raadsels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijd. Ga vervolgens de strijd aan in de Wie is de Rat City Game, een interactief spel waarbij jullie als geheim agenten geheime opdrachten moeten voltooien, terwijl er een verrader in jullie midden is.

En voor de liefhebbers van technologie bieden wij boeiende VR Workshops, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samenwerken aan uitdagende opdrachten. Ervaar de adrenaline, competitie en teambuilding tijdens deze onvergetelijke groepsactiviteiten in Veghel.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Veghel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Veghel

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Veghel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veghel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Veghel?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Veghel!

Offerte aanvragen 0413-302773