Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Valkenswaard

Welkom in Valkenswaard, een prachtige plek vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur, teambuilding wilt versterken of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie wilt doorbrengen, Valkenswaard heeft voor elk wat wils. Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres om unieke en uitdagende activiteiten te beleven die zorgen voor een onvergetelijke ervaring in deze sfeervolle Brabantse gemeente.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Valkenswaard.

Altijd een te gekke activiteit

Valkenswaard biedt een breed scala aan groepsactiviteiten waar je hart sneller van gaat kloppen! Ervaar de spanning en sensatie van onze unieke escape rooms op locatie, waar je samen met je team puzzels moet oplossen en raadsels moet kraken om te ontsnappen. Voor een interactieve en uitdagende ervaring raden we onze populaire “Wie is de Rat City Game” aan, waarbij je in teams strijdt tegen elkaar terwijl je geheimen ontrafelt en de rat probeert te ontmaskeren.

Stap in de wereld van VR

En als je op zoek bent naar de nieuwste technologische sensatie, dan zijn onze VR workshops perfect voor jou. Stap in de virtuele wereld en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan. Kortom, bij Uitjesbazen in Valkenswaard is er voor iedere groep een geweldige activiteit te vinden die garant staat voor plezier en teambuilding.

Populaire groepsactiviteiten in Valkenswaard

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Valkenswaard mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat. “Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de escape room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.” Marc Nellen Eindhoven – 70 personen Escape Room op locatie
De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! “We hebben een onwijs leuke Foute Bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeaus werden goed ontvangen!” Richelle Wittenberg Helmond – 54 Foute Bingo
Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. “Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.” Yvonne Theuns Eindhoven – 43 personen PubQuiz op locatie
Iedereen heeft het als erg leuk ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar. Cynthia Huizer Den Bosch – 41 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Valkenswaard. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Valkenswaard en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Valkenswaard?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Valkenswaard!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!