fbpx

Groepsactiviteit Valkenswaard

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Valkenswaard? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Valkenswaard

Een activiteit organiseren in Valkenswaard

Welkom in Valkenswaard, een prachtige plek vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een spannend avontuur, teambuilding wilt versterken of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie wilt doorbrengen, Valkenswaard heeft voor elk wat wils. Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres om unieke en uitdagende activiteiten te beleven die zorgen voor een onvergetelijke ervaring in deze sfeervolle Brabantse gemeente.

Altijd een te gekke activiteit

Valkenswaard biedt een breed scala aan groepsactiviteiten waar je hart sneller van gaat kloppen! Ervaar de spanning en sensatie van onze unieke escape rooms op locatie, waar je samen met je team puzzels moet oplossen en raadsels moet kraken om te ontsnappen. Voor een interactieve en uitdagende ervaring raden we onze populaire “Wie is de Rat City Game” aan, waarbij je in teams strijdt tegen elkaar terwijl je geheimen ontrafelt en de rat probeert te ontmaskeren.

En als je op zoek bent naar de nieuwste technologische sensatie, dan zijn onze VR workshops perfect voor jou. Stap in de virtuele wereld en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan. Kortom, bij Uitjesbazen in Valkenswaard is er voor iedere groep een geweldige activiteit te vinden die garant staat voor plezier en teambuilding.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Valkenswaard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Groepsactiviteit Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Groepsactiviteit Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Valkenswaard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenswaard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Valkenswaard?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Valkenswaard!

Offerte aanvragen 0413-302773