Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Meppel

Welkom in Meppel, dé perfecte bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een geweldig programma samengesteld vol avontuur, teambuilding en plezier. Ontdek de charmante grachten, historische gebouwen en bruisende sfeer terwijl je samen met je team de meest uitdagende en vermakelijke activiteiten beleeft.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Meppel.

Kies voor een bijzonder uitje

Op zoek naar een teamuitje vol spanning en uitdaging in Meppel? Uitjesbazen heeft de perfecte oplossing voor jullie! Duik in de wereld van mysterie en raadsels met onze spannende escape rooms. Werk samen, kraak codes en ontsnap binnen de tijd om als ware helden te triomferen.

Liever een interactieve ervaring? Probeer dan onze escape games, waarbij jullie op locatie de stad moeten verkennen en puzzels moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen. Of stap in de wereld van virtual reality met onze VR-uitjes, waar jullie samen onvergetelijke avonturen beleven in een digitale wereld. Kortom, in Meppel vinden jullie alle ingrediënten voor een teamuitje vol spanning, teamwork en plezier.

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Meppel

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitje in Meppel en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Meppel met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Meppel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Meppel?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Meppel!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!