Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Hoogeveen

Welkom in Hoogeveen, dé bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende en vermakelijke activiteiten samengesteld om jullie teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Ontdek samen met je collega’s de prachtige omgeving van Hoogeveen en beleef een dag vol avontuur, gezelligheid en teamwork.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Hoogeveen.

Kies voor een bijzonder uitje

Maak je teamuitje in Hoogeveen extra bijzonder met de unieke en uitdagende ervaringen van Uitjesbazen. Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms en test jullie samenwerkingsvaardigheden terwijl jullie de puzzels en raadsels proberen op te lossen binnen de gestelde tijd. Liever een digitale twist? Kies dan voor een spannende escape game, waarbij jullie via tablets en smartphones op zoek gaan naar verborgen aanwijzingen door heel Hoogeveen.

Stap in de virtuele wereld

Wil je een teamuitje vol technologische hoogstandjes? Dan zijn onze VR-uitjes perfect voor jullie! Stap in een virtuele wereld en werk samen als een hecht team om uitdagende opdrachten te voltooien. Of het nu gaat om het redden van een virtuele stad of het oplossen van complexe puzzels, de adrenaline en het teamwork zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Hoogeveen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Hoogeveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Hoogeveen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Van een stadswandeling met leuke activiteiten, tot een Foute Bingo met het hele team. Bij Uitjesbazen hebben wij een aanbod van 25+ uitjes. Zowel indoor als outdoor uitjes kunnen geregeld worden. Op de locatie die jij zelf kiest doen wij er alles aan om er samen een leuke dag van te maken. Neem een kijkje in ons ruime aanbod en kies jullie favoriet.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Hoogeveen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Hoogeveen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Hoogeveen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Hoogeveen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!