Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Drenthe

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een uniek teamuitje in het prachtige Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek samen met je collega’s de betoverende natuur, boeiende geschiedenis en gezellige sfeer van deze provincie tijdens een onvergetelijk uitje vol teambuilding en plezier.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Drenthe.

Kies voor een bijzonder uitje

Ervaar de spanning en sensatie van onze unieke escape rooms, escape games en VR uitjes tijdens jouw teamuitje in Drenthe! Laat je onderdompelen in uitdagende puzzels en raadsels terwijl je met je team samenwerkt om te ontsnappen uit een mysterieuze omgeving. Of stap in de virtuele wereld en beleef avonturen die je zintuigen prikkelen en je teamwork op de proef stellen. Met onze gevarieerde selectie van spannende en interactieve activiteiten garanderen wij een onvergetelijke dag vol plezier, uitdaging en teambuilding in het prachtige Drenthe.

Of je nu kiest voor een ontsnapping uit een verborgen kasteel, het oplossen van een cybercrime of het verkennen van exotische locaties in virtual reality, onze teamuitjes zullen je teamgeest versterken en zorgen voor een geweldige herinnering. Boek vandaag nog jouw avontuur in Drenthe en laat Uitjesbazen de organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op het samenbrengen en inspireren van je team.

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Drenthe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in de provincie Drenthe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Drenthe is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze teamuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Drenthe!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!