fbpx

Teamuitje Drenthe

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Drenthe? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Drenthe

Een origineel uitje in Drenthe

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een uniek teamuitje in het prachtige Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek samen met je collega’s de betoverende natuur, boeiende geschiedenis en gezellige sfeer van deze provincie tijdens een onvergetelijk uitje vol teambuilding en plezier.

Kies voor een bijzonder uitje

Ervaar de spanning en sensatie van onze unieke escape rooms, escape games en VR uitjes tijdens jouw teamuitje in Drenthe! Laat je onderdompelen in uitdagende puzzels en raadsels terwijl je met je team samenwerkt om te ontsnappen uit een mysterieuze omgeving. Of stap in de virtuele wereld en beleef avonturen die je zintuigen prikkelen en je teamwork op de proef stellen. Met onze gevarieerde selectie van spannende en interactieve activiteiten garanderen wij een onvergetelijke dag vol plezier, uitdaging en teambuilding in het prachtige Drenthe.

Of je nu kiest voor een ontsnapping uit een verborgen kasteel, het oplossen van een cybercrime of het verkennen van exotische locaties in virtual reality, onze teamuitjes zullen je teamgeest versterken en zorgen voor een geweldige herinnering. Boek vandaag nog jouw avontuur in Drenthe en laat Uitjesbazen de organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op het samenbrengen en inspireren van je team.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Drenthe en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Teamuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Drenthe met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drenthe en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Drenthe?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Drenthe!

Offerte aanvragen 0413-302773