fbpx

Teamuitje Assen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Assen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Assen

Een origineel uitje in Assen

Welkom in Assen, dé ideale bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Uitjesbazen nodigt jullie uit om samen met je collega’s de levendige hoofdstad van Drenthe te verkennen en te genieten van een dag vol plezier, teamwork en avontuur. Van spannende stadsspellen tot creatieve workshops, Assen heeft voor elk team wat wils.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze unieke teamuitjes in Assen! Ontdek de opwinding van een escape room-ervaring, waar jij en je collega’s samen moeten werken om puzzels op te lossen, geheimen te ontrafelen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een interactieve en uitdagende ervaring bieden we ook spannende escape games aan, waarbij je de stad doorkruist en verborgen aanwijzingen moet vinden om een mysterie op te lossen. Wil je een ongeëvenaarde realiteit beleven? Dan zijn onze virtual reality-uitjes precies wat je zoekt! Laat je onderdompelen in adembenemende virtuele werelden en werk samen om uitdagende scenario’s te overwinnen. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, bij Uitjesbazen staat teambuilding, plezier en avontuur centraal. Bereid je voor op een onvergetelijk teamuitje in Assen vol teamwork en opwinding!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Assen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Online Escape Game: The Firm
Teamuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Assen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Assen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Assen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Assen!

Offerte aanvragen 0413-302773