Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Assen

Welkom in Assen, dé ideale bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Uitjesbazen nodigt jullie uit om samen met je collega’s de levendige hoofdstad van Drenthe te verkennen en te genieten van een dag vol plezier, teamwork en avontuur. Van spannende stadsspellen tot creatieve workshops, Assen heeft voor elk team wat wils.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Assen

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze unieke teamuitjes in Assen! Ontdek de opwinding van een escape room-ervaring, waar jij en je collega’s samen moeten werken om puzzels op te lossen, geheimen te ontrafelen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Een dag in het teken van teambuilding

Voor een interactieve en uitdagende ervaring bieden we ook spannende escape games aan, waarbij je de stad doorkruist en verborgen aanwijzingen moet vinden om een mysterie op te lossen. Wil je een ongeëvenaarde realiteit beleven? Dan zijn onze virtual reality-uitjes precies wat je zoekt! Laat je onderdompelen in adembenemende virtuele werelden en werk samen om uitdagende scenario’s te overwinnen. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, bij Uitjesbazen staat teambuilding, plezier en avontuur centraal. Bereid je voor op een onvergetelijk teamuitje in Assen vol teamwork en opwinding!

Assen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Assen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Assen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Assen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit. Anniek Heeres Groningen – 19 personen Crazy 88 Deluxe
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Assen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Assen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Assen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Assen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!