Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Coevorden

Welkom in Coevorden, de perfecte locatie voor jullie volgende teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een geweldig programma voor jullie samengesteld, waarbij plezier, teamwork en avontuur centraal staan. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol uitdagingen, creatieve opdrachten en bovenal veel gezelligheid in het prachtige Coevorden!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Coevorden.

Kies voor een bijzonder uitje

Bent u op zoek naar een uniek en spannend teamuitje in Coevorden? Uitjesbazen heeft precies wat u zoekt! Ontsnap uit de dagelijkse routine en duik in de wereld van escape rooms, escape games en VR-uitjes.

Gegarandeerd een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Werk samen met uw team om uitdagende puzzels op te lossen, verborgen aanwijzingen te vinden en binnen de tijd te ontsnappen. Of u nu kiest voor een meeslepende escape room-ervaring of een futuristisch VR-avontuur, onze teamuitjes in Coevorden bieden een perfecte mix van spanning, teamwork en plezier. Boek vandaag nog uw teamuitje bij Uitjesbazen en maak van uw dag in Coevorden een onvergetelijke ervaring!

Coevorden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Coevorden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Coevorden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Coevorden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Coevorden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Coevorden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Coevorden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Coevorden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!