fbpx

Teamuitje Friesland

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Friesland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Friesland

Een origineel uitje in Friesland

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bereid je voor op een dag vol avontuur, plezier en teambuilding te midden van de prachtige Friese natuur.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen hebben we de perfecte teamuitjes in Friesland voor jou en je collega’s! Ontdek de spanning en sensatie van onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes kraken en geheimen ontrafelen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of ga voor een interactief avontuur met onze escape games, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality de omgeving verkennen en uitdagende opdrachten voltooien.

Liever een unieke ervaring met de nieuwste technologie? Onze VR-uitjes bieden jullie de mogelijkheid om je onder te dompelen in een virtuele wereld vol uitdagingen en teamwork. Werk samen om virtuele puzzels op te lossen, hindernissen te overwinnen en als een hecht team te zegevieren.Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teamuitjes in Friesland zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, samenwerking en gezelligheid. Laat je verrassen door de prachtige omgeving van Friesland en beleef een teambuildingactiviteit waar nog lang over nagepraat zal worden. Boek vandaag nog jullie teamuitje en creëer herinneringen die jullie band versterken en de teamspirit naar een hoger niveau tillen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Indoor én outdoor actief bezig zijn

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Samen actief bezig zijn in veel verschillende vormen. Kies uit een ruim aanbod voor zowel indoor als outdoor plezier. Neem het tegen elkaar op of werk samen tijdens jullie originele teamuitje. Kijk welke activiteit het beste bij jullie past en dan zeggen wij ‘oant gau’!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teamuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Friesland?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773