Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Een origineel uitje in Friesland

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bereid je voor op een dag vol avontuur, plezier en teambuilding te midden van de prachtige Friese natuur.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Friesland.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen hebben we de perfecte teamuitjes in Friesland voor jou en je collega’s! Ontdek de spanning en sensatie van onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes kraken en geheimen ontrafelen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of ga voor een interactief avontuur met onze escape games, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality de omgeving verkennen en uitdagende opdrachten voltooien.

Liever een unieke ervaring met de nieuwste technologie? Onze VR-uitjes bieden jullie de mogelijkheid om je onder te dompelen in een virtuele wereld vol uitdagingen en teamwork. Werk samen om virtuele puzzels op te lossen, hindernissen te overwinnen en als een hecht team te zegevieren.Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teamuitjes in Friesland zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, samenwerking en gezelligheid. Laat je verrassen door de prachtige omgeving van Friesland en beleef een teambuildingactiviteit waar nog lang over nagepraat zal worden. Boek vandaag nog jullie teamuitje en creëer herinneringen die jullie band versterken en de teamspirit naar een hoger niveau tillen!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Friesland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Indoor én outdoor actief bezig zijn

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Samen actief bezig zijn in veel verschillende vormen. Kies uit een ruim aanbod voor zowel indoor als outdoor plezier. Neem het tegen elkaar op of werk samen tijdens jullie originele teamuitje. Kijk welke activiteit het beste bij jullie past en dan zeggen wij ‘oant gau’!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze teamuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Friesland!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!