Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Friesland

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Friesland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bereid je voor op een dag vol avontuur, plezier en teambuilding te midden van de prachtige Friese natuur.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Friesland.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen hebben we de perfecte teamuitjes in Friesland voor jou en je collega’s! Ontdek de spanning en sensatie van onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes kraken en geheimen ontrafelen om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of ga voor een interactief avontuur met onze escape games, waarbij jullie met behulp van tablets en augmented reality de omgeving verkennen en uitdagende opdrachten voltooien.

Een dag in het teken van teambuilding

Liever een unieke ervaring met de nieuwste technologie? Onze VR-uitjes bieden jullie de mogelijkheid om je onder te dompelen in een virtuele wereld vol uitdagingen en teamwork. Werk samen om virtuele puzzels op te lossen, hindernissen te overwinnen en als een hecht team te zegevieren. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teamuitjes in Friesland zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol spanning, samenwerking en gezelligheid. Laat je verrassen door de prachtige omgeving van Friesland en beleef een teambuildingactiviteit waar nog lang over nagepraat zal worden. Boek vandaag nog jullie teamuitje en creëer herinneringen die jullie band versterken en de teamspirit naar een hoger niveau tillen!

Friesland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Friesland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Friesland mogelijk.

Indoor én outdoor actief bezig zijn

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Samen actief bezig zijn in veel verschillende vormen. Kies uit een ruim aanbod voor zowel indoor als outdoor plezier. Neem het tegen elkaar op of werk samen tijdens jullie originele teamuitje. Kijk welke activiteit het beste bij jullie past en dan zeggen wij ‘oant gau’!

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Friesland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Friesland en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze teamuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Friesland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!