fbpx

Teamuitje Drachten

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Drachten? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Drachten

Een origineel uitje in Drachten

Welkom in Drachten, de perfecte bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan activiteiten en ervaringen die garant staan voor plezier, teambuilding en avontuur. Laat de dagelijkse sleur achter je en ontdek samen met je collega’s de bruisende energie van Drachten tijdens een onvergetelijk teamuitje.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Drachten met Uitjesbazen! Stap samen met je collega’s in de mysterieuze sfeer van onze uitdagende escape rooms, waar jullie gezamenlijk puzzels moeten oplossen en codes moeten kraken om te ontsnappen.

Liever een interactieve ervaring? Kies dan voor een adrenalineverhogende escape game, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als snelste de oplossing te vinden. En voor een onvergetelijke virtuele beleving bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie met behulp van virtual reality technologie in een compleet andere wereld stappen. Beleef samen met je team een dag vol avontuur, teamwork en plezier in Drachten met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Drachten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teamuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Drachten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drachten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Drachten?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Drachten!

Offerte aanvragen 0413-302773