Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Heerenveen

Welkom bij Uitjesbazen! Maak je klaar voor een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Heerenveen. Laat de dagelijkse sleur achter je en dompel je onder in een bruisende combinatie van avontuur, teambuilding en plezier in deze charmante stad in Friesland.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Heerenveen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de magie van teambuilding met onze unieke teamuitjes in Heerenveen! Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, geheime kamers te ontdekken en binnen de tijd te ontsnappen.Als je op zoek bent naar een interactieve en meeslepende ervaring, dan zijn onze escape games de perfecte keuze. Betreed virtuele werelden en ga de uitdaging aan om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Met behulp van virtual reality-technologie zullen jullie als team moeten samenwerken om jullie missie te voltooien.

Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke escape room of een virtuele escapade, onze teamuitjes in Heerenveen bieden een spannend en uitdagend avontuur voor alle deelnemers. Versterk de band tussen collega’s, verbeter de communicatie en laat je onderdompelen in een wereld vol mysterie en intrige.

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Heerenveen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Heerenveen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Heerenveen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!