fbpx

Teamuitje Heerenveen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Heerenveen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Heerenveen

Een origineel uitje in Heerenveen

Welkom bij Uitjesbazen! Maak je klaar voor een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Heerenveen. Laat de dagelijkse sleur achter je en dompel je onder in een bruisende combinatie van avontuur, teambuilding en plezier in deze charmante stad in Friesland.

 

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de magie van teambuilding met onze unieke teamuitjes in Heerenveen! Duik in de wereld van spanning en mysterie met onze uitdagende escape rooms. Werk samen met je collega’s om raadsels op te lossen, geheime kamers te ontdekken en binnen de tijd te ontsnappen.Als je op zoek bent naar een interactieve en meeslepende ervaring, dan zijn onze escape games de perfecte keuze. Betreed virtuele werelden en ga de uitdaging aan om puzzels op te lossen en obstakels te overwinnen. Met behulp van virtual reality-technologie zullen jullie als team moeten samenwerken om jullie missie te voltooien.

Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke escape room of een virtuele escapade, onze teamuitjes in Heerenveen bieden een spannend en uitdagend avontuur voor alle deelnemers. Versterk de band tussen collega’s, verbeter de communicatie en laat je onderdompelen in een wereld vol mysterie en intrige.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Ben jij de aangewezen persoon om voor het hele team een uitje te organiseren?Geen probleem, wij regelen het voor je. Door ons aanbod van 25+ verschillende activiteiten zit er voor iedereen wat tussen. Willen jullie de stad verkennen aan de hand van hilarische opdrachten? Dan is Crazy 88 helemaal geschikt voor jullie. Of los alle puzzels op in een van onze Escape games. Doe dit wel op tijd voordat jullie je op glad ijs bevinden.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teamuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Heerenveen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Heerenveen!

Offerte aanvragen 0413-302773