fbpx

Teamuitje Leeuwarden

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Leeuwarden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Leeuwarden

Een origineel uitje in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je samen met je team deelneemt aan uitdagende en hilarische activiteiten, speciaal ontworpen om de teamgeest te versterken.

Kies voor een bijzonder uitje

Maak je teamuitje in Leeuwarden onvergetelijk met de spannende en uitdagende escape rooms, escape games en VR-uitjes van Uitjesbazen. Duik in een meeslepende verhaallijn, waarin jij en je team moeten samenwerken om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. Met onze state-of-the-art VR-uitjes kunnen jullie je onderdompelen in virtuele werelden en samen strijden tegen zombies, aliens of andere uitdagende tegenstanders.

Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, een intellectuele uitdaging of gewoonweg plezier wilt hebben, onze teamuitjes in Leeuwarden bieden voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de combinatie van teamwork, spanning en plezier en beleef een onvergetelijke dag met je collega’s.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teamuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Leeuwarden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leeuwarden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Leeuwarden!

Offerte aanvragen 0413-302773