Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Leeuwarden

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je samen met je team deelneemt aan uitdagende en hilarische activiteiten, speciaal ontworpen om de teamgeest te versterken.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Leeuwarden.

Kies voor een bijzonder uitje

Maak je teamuitje in Leeuwarden onvergetelijk met de spannende en uitdagende escape rooms, escape games en VR-uitjes van Uitjesbazen. Duik in een meeslepende verhaallijn, waarin jij en je team moeten samenwerken om puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. Met onze state-of-the-art VR-uitjes kunnen jullie je onderdompelen in virtuele werelden en samen strijden tegen zombies, aliens of andere uitdagende tegenstanders.

Beleef een onvergetelijke dag met Uitjesbazen

Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, een intellectuele uitdaging of gewoonweg plezier wilt hebben, onze teamuitjes in Leeuwarden bieden voor ieder wat wils. Laat je verrassen door de combinatie van teamwork, spanning en plezier en beleef een onvergetelijke dag met je collega’s.

Leeuwarden | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Leeuwarden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Leeuwarden mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leeuwarden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Leeuwarden. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Leeuwarden en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Leeuwarden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Leeuwarden!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!