fbpx

Teamuitje Dokkum

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Dokkum? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Dokkum

Een origineel uitje in Dokkum

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in het charmante Dokkum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek deze historische stad vol met pittoreske straatjes, indrukwekkende monumenten en een unieke sfeer. Samen met je team beleef je hier een avontuurlijke en gezellige dag vol teambuilding en plezier!

Kies voor een bijzonder uitje

Beleef met Uitjesbazen een spectaculair teamuitje in het betoverende Dokkum! Laat je teamuitdagingen oplossen in onze spannende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om mysteries te ontrafelen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Wil je liever de virtuele wereld verkennen? Kies dan voor onze meeslepende VR-uitjes, waarin jullie als team in uitdagende en realistische omgevingen worden geplaatst. Of ga voor de ultieme teambuildingervaring met onze interactieve escape games, waarin jullie Dokkum verkennen terwijl jullie puzzels oplossen en missies voltooien. Ontdek Dokkum op een unieke en avontuurlijke manier tijdens jullie onvergetelijke teamuitje met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Teamuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Teamuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Dokkum!

Offerte aanvragen 0413-302773