Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Dokkum

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in het charmante Dokkum. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ontdek deze historische stad vol met pittoreske straatjes, indrukwekkende monumenten en een unieke sfeer. Samen met je team beleef je hier een avontuurlijke en gezellige dag vol teambuilding en plezier!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Dokkum.

Kies voor een bijzonder uitje

Beleef met Uitjesbazen een spectaculair teamuitje in het betoverende Dokkum! Laat je teamuitdagingen oplossen in onze spannende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om mysteries te ontrafelen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Wil je liever de virtuele wereld verkennen? Kies dan voor onze meeslepende VR-uitjes, waarin jullie als team in uitdagende en realistische omgevingen worden geplaatst. Of ga voor de ultieme teambuildingervaring met onze interactieve escape games, waarin jullie Dokkum verkennen terwijl jullie puzzels oplossen en missies voltooien. Ontdek Dokkum op een unieke en avontuurlijke manier tijdens jullie onvergetelijke teamuitje met Uitjesbazen!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Dokkum

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitje in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje. 

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Dokkum!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!