fbpx

Teamuitje Harderwijk

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Harderwijk? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Harderwijk

Een origineel uitje in Harderwijk

Welkom in het sfeervolle Harderwijk, waar avontuur en gezelligheid samenkomen! Bij Uitjesbazen hebben we een speciaal teamuitje samengesteld om jullie bedrijfsuitje onvergetelijk te maken. Ontdek de historische stad, ga de uitdaging aan met uitdagende activiteiten en geniet samen van een dag vol plezier en teambuilding in het pittoreske Harderwijk.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in een wereld vol spanning en puzzels tijdens onze Teamuitjes in Harderwijk! Ervaar de ultieme uitdaging in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om mysteries op te lossen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Voor een unieke en interactieve ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie met behulp van moderne technologieën en virtuele puzzels jullie brein tot het uiterste kunnen testen. En als jullie op zoek zijn naar een onvergetelijk avontuur, duik dan in de wereld van virtual reality met onze VR-uitjes, waar jullie je onderdompelen in virtuele werelden en samen de meest uitdagende missies aangaan. Met onze Teamuitjes in Harderwijk beleven jullie een dag vol spanning, samenwerking en plezier die jullie band als team zal versterken en herinneringen creëert die lang bijblijven.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Beleef een spetterende dag in Harderwijk

Uitgekeken op de natuur en de rust van de Veluwe? Ga op avontuur in Harderwijk met een van onze teamuitjes. Verken de stad terwijl je raadsels oplost tijdens Escape the City. Ontwijken jullie liever de drukke toeristen? Laat je dan meenemen in de Virtual Reality wereld. Op elke locatie in Harderwijk bezorgen wij jullie een onvergetelijke dag. Maak je klaar om samen spetterende herinneringen te maken.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Arnhem / Deventer / Doetinchem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Harderwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Harderwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Harderwijk?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Harderwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773