fbpx

Teamuitje Zeewolde

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zeewolde? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zeewolde

Een origineel uitje in Zeewolde

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Zeewolde? Zoek niet verder! Wij bieden een scala aan spannende en interactieve activiteiten die perfect zijn om de teamgeest te versterken. Ontdek de prachtige omgeving van Zeewolde terwijl je samenwerkt, lacht en onvergetelijke herinneringen maakt met je team.

Kies voor een bijzonder uitje

Op zoek naar een opwindend en uitdagend teamuitje in Zeewolde? Uitjesbazen heeft precies wat je nodig hebt! Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze spannende escape rooms, waar je als team je puzzelvaardigheden en samenwerking tot het uiterste kunt testen.

Of kies voor onze unieke escape games, waarin je in een real-life scenario stapt en onder tijdsdruk op zoek gaat naar aanwijzingen en oplossingen. Voor een geheel nieuwe dimensie van teambuilding bieden we ook meeslepende VR-uitjes aan, waar je samen in virtuele werelden duikt en samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken. Met onze teamuitjes in Zeewolde ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en zorgt voor veel plezier en avontuur.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zeewolde en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zeewolde met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeewolde en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zeewolde?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zeewolde!

Offerte aanvragen 0413-302773