fbpx

Teamuitje Almere

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Almere? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Almere

Een origineel uitje in Almere

Welkom bij Uitjesbazen Almere, dé plek waar plezier, avontuur en teambuilding samenkomen! Duik met je team in een onvergetelijk avontuur vol spannende activiteiten en uitdagende spellen. Ontdek wat Almere te bieden heeft en creëer een hechte band binnen je team tijdens ons fantastische teamuitje.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen in Almere beleef je teamuitjes die garant staan voor spanning, uitdaging en teamwork. Laat je team hun grenzen verleggen met onze meeslepende escape rooms, waar jullie als groep moeten samenwerken en puzzels moeten oplossen om te ontsnappen. Of kies voor een van onze adrenaline-pompende escape games, waarin jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste de uitgang te bereiken.

Als jullie op zoek zijn naar een unieke en futuristische ervaring, bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan. Stap in een andere wereld en ga samen op avontuur in een virtuele omgeving. Van spannende VR-escape rooms tot interactieve VR-games, onze VR-uitjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij teamwork en communicatie centraal staan.

Of je nu kiest voor een escape room, een escape game of een VR-uitje, bij Uitjesbazen in Almere ben je verzekerd van een teamuitje vol spanning, plezier en samenwerking. Ontdek onze diverse mogelijkheden en maak van jullie teamuitje een onvergetelijk succes!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Almere en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - AERES | Uitjesbazen

“Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabina Cantineaux
22 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - RadarPersoneel | Uitjesbazen

“Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Moorddiner
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Stad & Natuur Almere | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Almere met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almere en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Almere?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Almere!

Offerte aanvragen 0413-302773