fbpx

Teamuitje Almere

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie teamuitje in Almere? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitje in Almere en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Almere

Leuk teamuitje in Almere

Almere is dé perfecte stad om een teamuitje te organiseren. Het is daarom dat wij van Uitjesbazen zo houden van deze stad. Met tal van bezienswaardigheden en gelegen aan het water zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je van een Crazy 88 Deluxe in hartje Almere? Tijdens deze doldwaze ervaring ontdek je jullie gekste teamgenoot en alle leuke plekken in Almere. Of kies voor een Escape the City als er behoefte is aan spanning en sensatie. Jullie gaan namelijk elke plaats delict af om deze cold case op te lossen. Ontwaak jullie innerlijke rechercheur en kom erachter wie een “carrière switch” moet overwegen. 😉

Geschikt voor alle soorten teamuitjes

Almere is niet alleen maar geschikt voor stadsspellen. Een teamuitje in een restaurant zal ook zeker een super ervaring geven. evenals een teamuitje op locatie. Met onze leuke quizzen of spelshows, waarmee wij jullie hele kantoor compleet op stelten zetten. Neem bijvoorbeeld een Pubquiz. De leukste vragen, veel interactie en een fanatieke strijd tussen verschillende teams. Een teamuitje wat je niet snel zal vergeten! Het geeft jullie dé perfecte invulling voor een teamweekend. Net als een heuse Escape Room op locatie, ten minste als jullie deze strijd aan durven? Of test of jullie kunnen presteren onder druk tijdens een van onze andere escape games.

Onze tip: combineer een teamuitje in Almere met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Almere met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almere en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Almeerse teamuijtes!

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Image

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Almere / Dronten

Image

”Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Moorddiner
Teamuitje Almere

Image

”Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabine Cantineaux
22 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Almere

Image

Impressie teamuitje in Almere

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Almere en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Hebben jullie het gewenste teamuitje gevonden? De jongste stad van Nederland opent de armen voor jong en oud. Ontdek deze moderne stad op jullie gewenste manier!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Almere?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Almere

Offerte aanvragen0413-302773