fbpx

Personeelsuitje Schagen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Schagen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Schagen

Organiseer een tof personeelsuitje in Schagen

Het is weer tijd om er even lekker op uit te gaan met je collega’s. En de reis gaat deze keer naar Schagen, een prachtige plek in het noorden van het land. Ontdek de wonderen van escape rooms of uitdagende quizzen en spelshows, bij Uitjesbazen hebben we voor iedere groep collega’s iets unieks!

Escape room in Schagen

Bij Uitjesbazen houden we van escape games, dat is geen geheim. We bieden dan ook verschillende soorten uitdagende spellen aan die perfect passen bij jullie personeelsuitje. Tijdens “The Mask” krijgen jullie een mysterieus pakket voorgeschoteld. Zodra jullie dit pakket openen, wordt het duidelijk dat het om een tikkende tijdbom gaat. Weten jullie hem onschadelijk te maken?

Ook komen we graag bij jullie op locatie. Met onze “Maffia Gijzeling” toveren wij elke locatie naar keuze om tot een heuse escaperoom. Jullie worden gegijzeld en moeten binnen één uur een miljoen aan cash bij elkaar zien te spelen. Naast onze escape uitjes hebben we nog een breed aanbod aan andere activiteiten. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor advies!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Schagen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Personeelsuitje Schagen

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Hilversum

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Schagen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Schagen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Schagen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Schagen!

Offerte aanvragen 0413-302773