fbpx

Groepsactiviteit Weert

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Weert? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Weert

Een activiteit organiseren in Weert

Welkom in Weert, de bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een teambuildingsevenement, een gezellig uitje met vrienden of een verrassende activiteit met familie, Weert heeft het allemaal. Ontdek de charmante straten, geniet van de gastvrijheid en laat Uitjesbazen je meenemen op een onvergetelijk avontuur in deze prachtige stad in Limburg.

Altijd een te gekke activiteit

Weert biedt een scala aan spannende groepsactiviteiten die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Ga de uitdaging aan in onze uitdagende escape rooms, waar jij en je team samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een interactieve en meeslepende ervaring kun je kiezen voor onze escape games, waarbij je door de stad wordt geleid en onderweg raadsels moet oplossen om het mysterie te ontrafelen.

Wil je de grenzen van de realiteit verleggen? Stap dan in de wereld van virtual reality met onze VR-uitjes, waar je kunt genieten van indrukwekkende simulaties en avonturen. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick of een uitdagende mentale uitdaging, in Weert vind je de perfecte groepsactiviteit die past bij jouw wensen en team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Weert en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Weert met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Weert en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Weert?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Weert!

Offerte aanvragen 0413-302773