fbpx

Groepsactiviteit Valkenburg

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Valkenburg? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Valkenburg

Valkenburg: het decor voor jouw bedrijfsuitje

Heb jij de eer gekregen om de volgende groepsactiviteit voor met je collega’s te plannen? Dan is Valkenburg de place to be! In een handomdraai toveren we het prachtige centrum van Valkenburg om tot het strijdtoneel voor een spannend stadsspel. Escape the City? Hebben we. Wie is de Rat? Zeker, gaan we regelen. Crazy 88? Consider it done.

Ga ondergronds met de Mol

Als er één plek is waar de Mol zich uitermate op z’n gemak voelt, dan is dat wel ondergronds. Wat ons betreft is Valkenburg dan ook de ideale locatie om zelf het spel van De Mol te spelen. Of Wie is de Rat, zoals wij het noemen. Uiteraard voorzien van ons eigen Uitjesbazen-sausje. Ontmasker de saboteur in jullie midden en voorkom dat deze de kans heeft om opdrachten te laten mislukken. Maar onthoud: niets is wat het lijkt. 😉

Een andere aanrader is ons stadsspel Escape the City. Waan je voor even een echte rechercheur die jacht maakt op een seriemoordenaar. Bezoek de verschillende plaats delicten (bijvoorbeeld bij De Bok, de Kasteelruïne of de Grendelpoort) en achterhaal de dader, het moordwapen en het motief.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Valkenburg?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773