fbpx

Groepsactiviteit Valkenburg

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Valkenburg? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Valkenburg

Een activiteit organiseren in Valkenburg

Welkom in Valkenburg, dé perfecte bestemming voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar avontuur, teambuilding of gewoon plezier met je vrienden of collega’s, Valkenburg biedt talloze mogelijkheden. Van spannende escape rooms tot uitdagende outdooractiviteiten, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag vol plezier en samenwerking.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de bruisende wereld van groepsactiviteiten in Valkenburg en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier! Ga de strijd aan tijdens onze spannende city games, waarin je met je team de stad verkent en uitdagende opdrachten volbrengt. Of test jullie samenwerkingsvaardigheden met de populaire Wie is de Rat City Game, waarin mysterie en sabotage centraal staan.

Liever een unieke en futuristische ervaring? Dan zijn onze VR Workshops perfect voor jou! Stap in een virtuele wereld en laat je meeslepen door verbazingwekkende avonturen. Waar wacht je nog op? Kom naar Valkenburg en beleef samen met Uitjesbazen een dag vol spanning, teamwork en grenzeloos plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Valkenburg?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773