fbpx

Groepsactiviteit Limburg

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Limburg? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Limburg

Een activiteit organiseren in Limburg

Welkom in het prachtige Limburg, waar avontuur en plezier samenkomen in een betoverend landschap. Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan groepsactiviteiten die jouw teamuitje, bedrijfsfeest of vriendenuitje tot een onvergetelijke ervaring maken. Van spannende escaperooms tot uitdagende outdooractiviteiten, ontdek samen met ons de charmante steden en adembenemende natuur van Limburg op een unieke en vermakelijke manier.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de bruisende groepsactiviteiten in het hart van Limburg, verzorgd door Uitjesbazen. Ga de uitdaging aan met onze city games, waarbij je op een interactieve manier de stad verkent en samen met je team de strijd aangaat.

Of duik in een spannende wereld vol raadsels en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen de tijd. Voor een unieke en innovatieve ervaring bieden we ook VR Workshops, waarin jullie met behulp van virtual reality worden ondergedompeld in fascinerende virtuele werelden. Kortom, laat je onderdompelen in een wereld van avontuur en teambuilding tijdens onze groepsactiviteiten in Limburg.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Maak kennis met de andere kant van Limburg

Even de Limburgse vlaaien inruilen voor een actief bedrijfsuitje? Beleef van Noord- tot Zuid-Limburg de unieke en onvergetelijke groepsactiviteiten. Samen op pad in spannend Moordspel of liever met je team een grappige Foute Bingo beleven. Het kan allemaal. Uiteraard voor ieder gezelschap op iedere (eigen) gewenste locatie. Dus zet die vlaaien maar aan de kant en zet je schrap voor een portie gezelligheid.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk onze unieke reviews en maak kennis met de andere kant van Limburg. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Limburg?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773