fbpx

Groepsactiviteit Limburg

Wil je een groepsactiviteit organiseren in Limburg? Bijvoorbeeld in Maastricht of Venlo? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Limburg

Originele groepsactiviteiten in Limburg

Wij van Uitjesbazen bieden talloze mogelijkheden voor leuke en originele uitjes in Noord-, Midden en Zuid-Limburg. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij dé beste keuze voor het organiseren van een groepsactiviteit. Van groepsactiviteiten met een hapje en een drankje tot een Escape the City in bijvoorbeeld Maastricht of Sittard. Samen met collega’s of met je vriendengroep. De keuze is reuze. Op locatie naar keuze, in een stad naar keuze of zelfs online uitjes zitten in ons brede assortiment. Wij zetten dé kroon op jullie groepsactiviteit!

Maak kennis met onze Limburgse activiteiten

Uitjesbazen is gespecialiseerd in van allerhande soorten groepsactiviteiten. Limburg is ons dan ook niet vreemd. Vanwege onze samenwerkingen met vele partners door heel Nederland kunnen wij overal een toffe groepsactiviteiten organiseren. Graag een leuk uitje tijdens het eten? Kies dan voor onze diner games. Toch op zoek naar iets met meer actie? Kies dan voor onze escape games of stadsspellen. Ook voor mensen die iets meer zoeken dan normaal bieden wij genoeg mogelijkheden. Zoals de té gekke Crazy 88 in een stad naar keuze of de Foute bingoshow op locatie naar keuze, op Kantoor of in een restaurant. Niets houdt ons tegen om de boel op stelten te zetten.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Limburg met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat te doen met je vriendengroep in Limburg?

Veel gekozen activiteiten tijdens een vriendenweekend of -dag zijn de Reggesurvival, het touwbaanparcours, mountainbiken en abseilen. Leuke, stoere en actieve uitjes voor overdag. TIP: sluit deze leuke dag af met een originele Pubquiz of Foute Bingoshow van Uitjesbazen. Of combineer het Moordspel met een diner op locatie naar keuze, het unieke Moorddiner!

2. Wat is een leuke groepsactiviteit?

Naast alle leuke uitjes die Limburg zelf biedt, geeft Uitjesbazen aan een groepsactiviteit nog nét even de finishing touch. Wij maken jullie diner nog leuker met een Virtual Reality diner. Evenals jullie quizzen en spelshows. Een Gek op Holland Quiz of Quiz Show Deluxe, zorgen voor leuke extraatjes op jullie avond- of middagprogramma.

3. Wat te doen in Limburg bij slecht weer?

Het brede assortiment van Uitjesbazen zorgt voor een invulling van jullie groepsactiviteit. Voor slecht weer bieden wij ook vele mogelijkheden, zodat er altijd een oplossing is. Vragen over deze mogelijkheden of al een groepsactiviteit geboekt en wordt er slecht weer voorspeld? Neem dan gerust contact op met een van onze Uitjesbazen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Limburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Limburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Limburg

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773