fbpx

Groepsactiviteit Geleen

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Geleen? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Geleen

Een activiteit organiseren in Geleen

Welkom in het bruisende Geleen, waar avontuur en plezier samenkomen voor onvergetelijke groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar teambuilding, een bedrijfsuitje of gewoon een gezellige dag met vrienden en familie, Uitjesbazen heeft voor ieder wat wils. Ontdek de vele mogelijkheden die deze levendige stad te bieden heeft en laat je verrassen door onze unieke en uitdagende activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de opwinding van Geleen met onze diverse groepsactiviteiten die garant staan voor urenlang plezier! Voor de avontuurlijke geesten bieden we spannende city games aan, waarbij je de stad verkent en uitdagende puzzels oplost terwijl je rivaliserende teams probeert te verslaan. Voor degenen die van een uitdaging houden, hebben we meeslepende escape rooms waar je met je team moet samenwerken om raadsels op te lossen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Als je op zoek bent naar een moderne en innovatieve ervaring, zijn onze VR Workshops een geweldige keuze, waar je kunt genieten van virtual reality-games, simulaties en teambuildingactiviteiten. Of je nu kiest voor een city game, escape room of VR Workshop, onze groepsactiviteiten in Geleen zullen je zeker enthousiast maken en een onvergetelijke ervaring bieden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Geleen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Geleen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Geleen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Geleen?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Geleen!

Offerte aanvragen 0413-302773