fbpx

Groepsactiviteit Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Maastricht? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Maastricht

Een dag vol plezier in Maastricht

Een groepsactiviteit in het mooie Maastricht organiseren? Laat dat maar aan Uitjesbazen over! Onze uitjesbegeleiders komen graag naar Zuid-Limburg om een originele activiteit voor jou en je collega’s te realiseren. Of het bedrijfsuitje in Maastricht nou de hele dag duurt of je slechts een avond, ons assortiment van meer dan 25 groepsactiviteiten bevat alle ingrediënten voor een geslaagd uitje.

Altijd wat te doen in Maastricht

Een leuk bedrijfsuitje verzinnen kan soms knap lastig zijn. Gelukkig zijn wij daar om je uit de brand te helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie advies geven over onze uitjes en deze vervolgens succesvol én onvergetelijk maken. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo! Zo weten we bijvoorbeeld dat ons actieve outdoor uitjes Wie is de Rat en Escape the City erg positief ontvangen worden.

Iets minder actief? Dan zijn onze indoor uitjes een goed idee. Onze presentatoren staan in de startblokken om een quiz of spelshow te verzorgen. Laten jullie je liever gijzelen door de Italiaanse maffia? Dan is de escape room op locatie hoogstwaarschijnlijk het perfecte uitje voor jullie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Maastricht?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773