Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een dag vol plezier in Maastricht

Een groepsactiviteit in het mooie Maastricht organiseren? Laat dat maar aan Uitjesbazen over! Onze uitjesbegeleiders komen graag naar Zuid-Limburg om een originele activiteit voor jou en je collega’s te realiseren. Of het bedrijfsuitje in Maastricht nou de hele dag duurt of je slechts een avond, ons assortiment van meer dan 25 groepsactiviteiten bevat alle ingrediënten voor een geslaagd uitje.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Maastricht.

Altijd wat te doen in Maastricht

Een leuk bedrijfsuitje verzinnen kan soms knap lastig zijn. Gelukkig zijn wij daar om je uit de brand te helpen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie advies geven over onze uitjes en deze vervolgens succesvol én onvergetelijk maken. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is toch echt zo! Zo weten we bijvoorbeeld dat ons actieve outdoor uitjes Wie is de Rat en Escape the City erg positief ontvangen worden.

Unieke uitjes voor iedereen

Iets minder actief? Dan zijn onze indoor uitjes een goed idee. Onze presentatoren staan in de startblokken om een quiz of spelshow te verzorgen. Laten jullie je liever gijzelen door de Italiaanse maffia? Dan is de escape room op locatie hoogstwaarschijnlijk het perfecte uitje voor jullie.

Maastricht | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Maastricht

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Maastricht mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons. “Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de escape room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!” Nicky de Bie Maastricht – 70 personen Escape Room op locatie
Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. “Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).“ Bart Ulenkate Maastricht / Venlo – 31 Personen PubQuiz op locatie
App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! ”Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.” Cynthia Houben Maastricht / Roermond – 20 personen Gek op Holland Quiz
Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. “Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door Uitjesbazen! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!” Ralf Boosten Maastricht – 21 personen Wie is de Rat
Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha. Linda Huizer Heerlen – 16 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Maastricht. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Maastricht en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Maastricht?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Maastricht!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!