fbpx

Groepsactiviteit Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Maastricht? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Maastricht en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Maastricht

Leuke groepsactiviteiten in Maastricht

Maastricht, haar pracht en praal maakt het dé perfecte stad voor een leuke groepsactiviteit. Met unieke bezienswaardigheden, hippe winkeltjes en terrassen vol gezelligheid is Maastricht een échte aanrader voor een stadsspel. Ga deze avontuurlijke stad verkennen tijdens een te gekke Crazy 88 Deluxe. Opdrachten uitvoeren op het Vrijthof of in de grotten van Maastricht. Durven jullie dit aan of houden jullie het liever wat rustiger? Kies dan voor een Wie is de Rat City game en ontdek de schoonheid van Maastricht op een ludieke manier. Uitjesbazen zorgt altijd voor een onvergetelijke ervaring in Maastricht!

Ontdek Maastricht als Bourgondiër

Naast alle stadsspellen bieden Maastricht en Uitjesbazen nog veel meer mogelijkheden. Groepsactiviteit op locatie naar keuze. Een Pubquiz op kantoor? Geen probleem bij Uitjesbazen. Wij rijden met onze busjes het hele land land door om jullie een unieke ervaring te laten beleven. Wij bouwen al onze groepsactiviteiten op elke gewenste locatie.

Een groepsactiviteit spelen onder het genot van een hapje of drankje in een restaurant. Wij regelen het. Zelf een restaurant kiezen of laat je dit aan ons over? Het is allemaal mogelijk. Door onze vele samenwerkingen kunnen wij overheerlijke diner games organiseren voor échte Bourgondiërs. Zo kunnen jullie de wereld van de technologie ontdekken tussen de gangen door met een VR-Diner. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Wat kun je doen met een grote groep in Maastricht

Al onze groepsactiviteit zijn zo gemaakt dat er geen maximumaantal aan zit. Onze stadsspellen of escape games worden in groepen gespeeld en er kunnen zoveel groepen deelnemen jullie willen. Voor ons is niks te groots of te gek. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

2. Voor hoeveel personen is een groepsactiviteit geschikt?

Al voor méér dan 10 jaar verzorgen wij dé leukste groepsactiviteiten in Maastricht en omgeving. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen kleinere of grotere groepen. Trommel daarom gerust al je collega’s op en kies voor een actieve groepsactiviteit in de stad. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd 😉

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Maastricht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Maastricht

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Maastricht!

Offerte aanvragen0413-302773