fbpx

Groepsactiviteit Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Maastricht? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Maastricht

Een activiteit organiseren in Maastricht

Welkom in Maastricht, de bruisende stad vol mogelijkheden voor groepsactiviteiten! Of je nu op zoek bent naar een spannende teambuildingervaring, een gezellige speurtocht door de historische straten of een creatieve workshop, bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres. Laat je verrassen door de charme van deze prachtige stad en beleef samen met je groep een onvergetelijke tijd vol plezier en avontuur.

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de levendige stad Maastricht met onze spannende city games, waarbij je in teams de stad verkent en uitdagende opdrachten moet voltooien. Of beleef de ultieme uitdaging in onze unieke escape rooms, waar je met je groep samenwerkt om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden we ook VR workshops aan, waarbij je met virtual reality-technologie de meest uiteenlopende avonturen kunt beleven.

Of je nu houdt van competitie, puzzels of digitale belevingen, onze groepsactiviteiten in Maastricht bieden voor ieder wat wils. Kom samen en creëer onvergetelijke herinneringen met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Maastricht?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773