fbpx

Groepsactiviteit Venlo

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Venlo? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Venlo

Ontdek Venlo tijdens een originele activiteit

Je hebt je oog laten vallen op Venlo als locatie voor jullie volgende groepsactiviteit. Maar wat gaan jullie doen? Een leuk bedrijfsuitje regelen is vaak lastiger dan je denkt. Tenzij je Uitjesbazen heet natuurlijk! Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat er voor nodig is om een geslaagde activiteit voor iedere groep te organiseren. Zo hoef jij je alleen maar te focussen op de activiteit. Het vinden van de saboteur in Wie is de Rat bijvoorbeeld! 😉

Maak jacht op de Rat

Het is niet voor niets één van onze meest geboekte uitjes: Wie is de Rat. Dankzij het bekende televisieprogramma willen veel mensen zelf het spel van vertrouwen én bedrog ervaren. Je speelt immers niet alleen opdrachten door het hele centrum van Venlo, maar gaat ook op zoek naar de Rat in jullie midden. De saboteur. De misleider. De bedrieger. Die probeert opdrachten genadeloos te laten mislukken. Dat laat jij niet gebeuren, toch? 😉 Laat je dus niet afleiden door de pracht van opdrachtlocaties als het Stadhuis en de St. Martinuskerk, want de Rat rust nooit…

Minstens zo leuk zijn onze andere citygames. Maak jacht op een seriemoordenaar in Escape the City of voer de gekste opdrachten uit tijdens Crazy 88. Voor wie is de comfortzone maar een illusie?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Venlo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Venlo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Venlo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Venlo?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Venlo!

Offerte aanvragen 0413-302773