Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Actief uitje in Sittard? Regelen we!

Uitjesbazen komt regelmatig naar Sittard om een groepsactiviteit te verzorgen. En dat doen we vol overgave. Niet voor niets zijn we al jarenlang een van de best beoordeelde evenementenbureaus. Is het jouw taak om het bedrijfsuitje voor jou en je collega’s te organiseren? Dan kijken we dolgraag met je mee voor de nodige tips en inspiratie. Zo weet je zeker dat je met een passend uitje op de proppen komt op het moment suprême.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Sittard.

Smullen in Sittard

Laat de Bourgondiër maar in je los. Onze diner games zijn namelijk een ideale oplossing voor als jullie niet kunnen kiezen tussen een etentje en een activiteit. Of je nu kiest voor een VR Diner of een Moorddiner, tussen iedere gang spelen jullie een spel waarbij samenwerking het verschil kan maken. Want alleen met goede communicatie gaat het lukken om de juiste moordenaar achter de tralies te krijgen.

Dineren tijdens je uitje? Het kan!

Waar je geen moord voor hoeft op te lossen, is het Escape Diner. Maar dat wil niet zeggen dat het niet een crimineel leuk bedrijfsuitje is! Op tafel ligt een koffer, met de vriendelijke groeten van The Mask. Stil eens… Je hoort al snel: Tik… Tak… Tik… Tak… Een tijdbom. Er zit maar één ding op: de bom ontmantelen voordat het te laat is! Of je nu een zure bom eet of een granaatappel, wij zorgen ervoor dat het je tijdens onze knallende dinergames aan niets ontbreekt!

Sittard | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Sittard

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Sittard mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk! “Deze Uitjesbazen ingeschakeld voor een teamuitje van 76 personen. Contact gaat zeer soepel en denken ruim met je mee. Niks is te gek, alles is mogelijk! Uitjesbazen op locatie ook zeer professioneel en vriendelijk!! De RWM Quiz Show Deluxe was perfect georganiseerd en onze medewerkers hebben zich heel goed vermaakt. Nogmaals dank voor de leuke activiteit en dank aan Uitjesbazen Anne en Nina voor het presenteren van de leuke avond.” Ralph van de Laarschot Sittard – 76 personen Quiz Show Deluxe
Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. “Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).“ Bart Ulenkate Maastricht / Venlo – 31 Personen PubQuiz op locatie
App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! ”Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.” Cynthia Houben Maastricht / Roermond – 20 personen Gek op Holland Quiz
Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha. Linda Huizer Heerlen – 16 personen Moorddiner
Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! “Op 14 juli hebben wij met ons team het spel ‘Crazy-88’ gespeeld in het centrum van Valkenburg. Een hilarisch spel waarmee je getriggerd wordt om je eigen grenzen te verleggen! De interactie via de app was goed geregeld. Wij hebben het in ieder geval enorm naar onze zin gehad, bedankt!” Kim Lenartowicz Valkenburg – 8 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Sittard. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Sittard en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Sittard?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Sittard!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!