fbpx

Groepsactiviteit Sittard

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Sittard? Met 25+ uitjes organiseert Uitjesbazen dé perfecte activiteit voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Sittard

Een activiteit organiseren in Sittard

Welkom in het bruisende Sittard, waar avontuur en plezier samenkomen in een onvergetelijke groepservaring! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan groepsactiviteiten samengesteld om de teamgeest te versterken, de competitie aan te wakkeren en bovenal een onvergetelijke tijd te beleven. Of je nu op zoek bent naar een spannende citygame, een creatieve workshop of een uitdagende escaperoom, in Sittard ben je aan het juiste adres voor een geweldige groepsuitje!

Altijd een te gekke activiteit

Ontdek de veelzijdige groepsactiviteiten die Sittard te bieden heeft en laat Uitjesbazen je meenemen op een avontuur vol spanning en plezier! Ga de strijd aan tijdens onze uitdagende city games, waarbij je door de historische straten van Sittard navigeert en de mysteries van de stad ontrafelt.

Voor de liefhebbers van adrenaline en puzzels hebben we een selectie van meeslepende escape rooms die je brein tot het uiterste zullen testen. En voor de ultieme virtuele beleving bieden wij VR workshops aan, waarbij je samen met je team op unieke en interactieve wijze nieuwe werelden ontdekt. Kortom, in Sittard vind je bij Uitjesbazen een diversiteit aan groepsactiviteiten die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire groepsactiviteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Groepsactiviteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie groepsactiviteit!

Combineer een groepsactiviteit in Sittard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie groepsactiviteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Sittard?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Sittard!

Offerte aanvragen 0413-302773