fbpx

Teambuilding Sittard

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Sittard? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Sittard

Een waanzinnig teamuitje in Sittard

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijke teambuildingervaring in Sittard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek onze op maat gemaakte activiteiten die zorgen voor plezier, samenwerking en een hechte band tussen jou en je team.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze diverse uitjes in Sittard! Stap in de enerverende wereld van de escape rooms, waar jullie team wordt uitgedaagd om puzzels op te lossen en codes te kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Liever een interactieve ervaring? Probeer dan onze escape games, waarbij je door de stad moet navigeren en verschillende opdrachten moet voltooien om te zegevieren. Voor een futuristisch avontuur bieden we ook VR-uitjes aan, waarbij je in virtuele werelden stapt en samenwerkt om uitdagende doelen te bereiken. Onze teambuilding uitjes zorgen niet alleen voor plezier en opwinding, maar versterken ook de samenwerking en communicatie binnen je team. Kies jouw favoriete activiteit en beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en teamwork in Sittard!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Sittard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Sittard?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Sittard!

Offerte aanvragen 0413-302773