fbpx

Teambuilding Maastricht

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Maastricht!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Maastricht

Dé leukste activiteiten

Wil je een leuke teambuilding activiteit organiseren in Maastricht? Maastricht is een stad die je zeker eens écht gezien moet hebben. Trommel dus al je collega’s op en ontdek dé highlights van de stad. Maar dat is lang niet alles. Je was niet op deze pagina geweest als je niet een fantastisch uitje zocht om je dag compleet te maken. Uitjesbazen schiet te hulp. Wij hebben precies de uitjes waar jij zin in hebt. Kies maar.

Elkaar leren kennen op een unieke manier

Iets met collega’s ondernemen is natuurlijk altijd een feestje. Maar met Uitjesbazen maak je er pas écht een feest van. Dus, waar hebben we zin in? Iets spannends, hilarisch of een spel waarbij je echt moet samenwerken? Sluit je af met een borrel? Start je met een lunch? Zoveel dingen om over na te denken. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat de activiteit perfect aansluit bij jullie wensen.

Wil je iets spannends? Ga dan voor Escape the City of een Escape room op locatie. Liever iets hilarisch? Dan is de Pubquiz of de Foute Bingoshow zeker iets voor jullie. Waar je ook zin in hebt, Uitjesbazen heeft het voor je. Let’s go bananas. Op een verantwoorde manier natuurlijk. Het blijven collega’s ;-).

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Hoeveel mensen kunnen er maximaal deelnemen aan een teambuilding activiteit in Maastricht?

Er zit geen maximum aantal spelers aan de uitjes verbonden. Nodig dus het hele kantoor uit. En alle dochterondernemingen. Hop, we gaan ervoor. Zolang de locatie genoeg ruimte heeft om jullie allemaal kwijt te kunnen, is het helemaal prima!

Wat is er allemaal te doen als teambuilding in Maastricht?

Het aanbod is gigantisch. Kijk tussen al onze uitjes en zie wat jou aantrekt. Filter op jouw wensen en vind het perfecte uitje voor jou en je collega’s in Maastricht!

 

Is een offerte vrijblijvend aan te vragen?

Offertes zijn volledig vrijblijvend aan te vragen. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen wat er mogelijk is.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Maastricht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Maastricht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Maastricht

 

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773