fbpx

Teambuilding Maastricht

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Maastricht? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Maastricht

Ontdek Maastricht met een stadsspel

Wij nodigen jullie uit om de betoverende stad Maastricht te verkennen tijdens een onvergetelijke teambuilding ervaring. Laat je inspireren door de rijke geschiedenis, charmante straatjes en bruisende sfeer, terwijl je samen met je team nieuwe hoogtepunten bereikt en onvergetelijke herinneringen maakt.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de meest spannende en uitdagende teambuilding uitjes in Maastricht, exclusief bij Uitjesbazen! Duik in een meeslepende wereld van puzzels en mysteries met onze uitdagende escape rooms, waarin jullie samen moeten werken om te ontsnappen binnen een bepaalde tijd.

Of ga voor een avontuurlijke twist met onze escape games, waarbij jullie de stad doorkruisen en onderweg raadsels oplossen om de missie te voltooien. Voor een unieke en immersieve ervaring bieden wij ook VR uitjes aan, waarbij jullie virtueel naar andere werelden worden getransporteerd en samen opdrachten moeten volbrengen. Kies jullie favoriete activiteit en laat jullie teamgeest op de proef stellen tijdens een onvergetelijk avontuur in Maastricht!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Maastricht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Maastricht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Maastricht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Maastricht?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Maastricht!

Offerte aanvragen 0413-302773