fbpx

Teambuilding Limburg

Wil je een teambuilding activiteit organiseren in Limburg? Bijvoorbeeld in Maastricht of Venlo? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Limburg

Dé leukste teambuilding activiteiten in Limburg

Limburg, de meest zuidelijke en zonnige provincie van Nederland. Met steden zoals Maastricht, Sittard en Roermond is er altijd genoeg te doen en beleven. Zo kun je bijvoorbeeld ook een van onze teambuilding activiteiten boeken van Uitjesbazen. Met ons breed repertoire aan verschillende soorten activiteiten is er voor elke groep wel een geschikte teambuilding te beleven.

Een uniek teamuitje

Als evenementenbureau zijn wij altijd in de stemming voor de organisatie van een leuk teamuitje. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen zorgt voor teambuilding op een creatieve én unieke wijze. Of je nu houdt van misdaad, gekke opdrachten of gewoon intens veel lol; we bieden het allemaal. Beleef bijvoorbeeld volop spanning tijdens Wie is de Rat, dé perfecte – Wie is de Mol – ervaring. Liever crazy doen en hilarische opdrachten uitvoeren? Laat maar eens zien hoeveel lef jullie hebben tijdens Crazy 88!

Kies je liever als locatie voor jullie eigen kantoor, kantine of magazijn? Wij hebben alles voorbij zien komen in Limburg en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan de Foute Bingoshow in jullie bedrijfskantine. Hierbij staat gezelligheid en gekheid centraal. Willen jullie liever de hersenen kraken? Misschien is onze escape room op locatie geschikt voor jullie. Op locatie naar keuze toveren wij de ruimtes om tot een levensechte escape room!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een teambuildig activiteit organiseren in Limburg?

Bij Uitjesbazen geloven wij in het motto: hoe meer collega’s, hoe meer vreugd! Daarom zit er qua aantal personen geen limit aan onze teamuitjes. Geef ons een belletje met de details, wij helpen jullie graag!

2. Kun je teamuitjes combineren?

Jazeker!

Zie jij meerdere teamuitjes die jou leuk lijken? Dat kan! Geef een van onze salesbazen een belletje en zij regelen het voor jou. Ook kun je het teamuitje laten combineren met een diner of lunch. Één uitje, twee uitjes, drie uitjes.. Bij ons kan het niet gek genoeg zijn!

3. Is personalisatie van de activiteit mogelijk?

Wil jij één van onze toffe teamuitjes personaliseren, zodat deze perfect bij jullie bedrijf past? Yess, this is possible! Voor ieder teamuitje neemt één van onze kantoorbazen altijd contact met je op om het uitje door te spreken. Zo weten jullie zeker dat het teamuitje perfect bij jullie wensen aansluit!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Limburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Limburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Limburg

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773