fbpx

Teambuilding Limburg

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Limburg? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Limburg

Een waanzinnig teamuitje in Limburg

Welkom in het prachtige Limburg, waar avontuur en teamgeest samenkomen! Bij Uitjesbazen nodigen we je uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in deze betoverende regio. Ontdek de unieke combinatie van de Limburgse gastvrijheid en onze spannende en uitdagende activiteiten, die zorgen voor een ongeëvenaarde teambuildingervaring waar jullie nog lang over zullen napraten!

Kies voor een leuke activiteit

In het prachtige Limburg bieden wij bij Uitjesbazen een scala aan spannende en uitdagende teambuilding uitjes aan. Duik in de wereld van mysterie en puzzels met onze boeiende escape rooms, waar jullie als team samen moeten werken om te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Of kies voor onze opwindende escape games, waarbij jullie in een virtuele omgeving worden ondergedompeld en allerlei raadsels en uitdagingen moeten oplossen.

Voor een innovatieve en meeslepende ervaring raden we onze VR-uitjes aan, waarbij jullie met behulp van virtual reality-technologie de grenzen van de realiteit kunnen doorbreken en samen kunnen genieten van adembenemende avonturen. Kies het perfecte teambuilding uitje in Limburg en versterk jullie band terwijl jullie een onvergetelijke tijd beleven!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Limburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Limburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Limburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Limburg?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Limburg!

Offerte aanvragen 0413-302773