fbpx

Teambuilding Heerlen

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Heerlen? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Heerlen

Een waanzinnig teamuitje in Heerlen

Welkom in Heerlen, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Bij Uitjesbazen nodigen we jou en je team uit voor een onvergetelijke dag vol uitdagingen en gezelligheid. Ontdek de prachtige stad Heerlen en versterk de band met je collega’s tijdens onze unieke teambuildingactiviteiten.

Kies voor een leuke activiteit

In Heerlen biedt Uitjesbazen een scala aan spannende en interactieve teambuildinguitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de wereld van mysterie en puzzels met onze uitdagende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken om te ontsnappen binnen een beperkte tijd.

Voor een nog intensere beleving bieden we ook escape games aan, waarbij jullie op verschillende locaties in Heerlen op zoek gaan naar aanwijzingen en raadsels oplossen om een mysterie op te lossen. Daarnaast kunnen jullie met onze VR-uitjes de werkelijkheid achterlaten en gezamenlijk de virtuele wereld betreden, waar teamwork en communicatie van essentieel belang zijn om de gestelde doelen te behalen. Kortom, bij Uitjesbazen in Heerlen vind je de perfecte combinatie van teambuilding, avontuur en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Heerlen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Heerlen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerlen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Heerlen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Heerlen!

Offerte aanvragen 0413-302773