fbpx

Teambuilding Geleen

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Geleen? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Geleen

Een waanzinnig teamuitje in Geleen

Welkom in Geleen, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Bij Uitjesbazen bieden we een unieke ervaring voor jouw team, vol spannende activiteiten en uitdagende opdrachten. Laat je verrassen en versterk de band tussen collega’s tijdens deze onvergetelijke teambuilding in het bruisende Geleen!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de opwindende wereld van teambuilding in Geleen met Uitjesbazen! Duik in een meeslepende escape room, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen en uitdagende raadsels te doorgronden. Of ga voor de ultieme adrenalinekick met onze escape games, waarin jullie de hoofdrol spelen in een spannend verhaal dat jullie moeten ontrafelen.

Voor een buitengewone ervaring kun je kiezen voor onze VR uitjes, waarbij jullie je in een virtuele wereld bevinden en als team de meest uiteenlopende missies moeten voltooien. Of het nu gaat om het redden van de wereld, het overleven van een zombie-apocalyps of het oplossen van mysterieuze puzzels, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je verrassen door de combinatie van teamwork, strategisch denken en plezier tijdens onze diverse teambuilding uitjes in Geleen. Of je nu een bedrijfsuitje, teamdag of teambuilding event organiseert, met onze unieke activiteiten zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring waarbij samenwerken centraal staat. Kies voor Uitjesbazen en beleef een teambuilding avontuur dat jullie band versterkt en voor langdurige herinneringen zorgt!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Geleen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Geleen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Geleen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Geleen?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Geleen!

Offerte aanvragen 0413-302773