fbpx

Teambuilding Valkenburg

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Valkenburg? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Valkenburg

Haal alles uit je teamuitje in Valkenburg

We nodigen je graag uit voor een onvergetelijke teambuildingervaring in het prachtige Valkenburg. Ontdek de betoverende charme van deze historische stad terwijl je samen met je team deelneemt aan uitdagende en vermakelijke activiteiten, ontworpen om de teamgeest te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren. Kom en beleef een buitengewone dag vol avontuur en samenhorigheid in het schilderachtige Valkenburg!

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek een wereld vol opwinding en teambuilding met onze diverse uitjes in Valkenburg! Betreed de mysterieuze wereld van onze escape rooms, waar jij en je team samen puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Of ga de uitdaging aan met onze spannende escape games, waarbij je door de straten van Valkenburg moet navigeren en verschillende opdrachten moet voltooien om de missie te volbrengen.

Voor een futuristische ervaring kun je kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij je je onderdompelt in een virtuele wereld en samenwerkt om uitdagende taken te volbrengen. Laat je teamgeest groeien terwijl je geniet van deze onvergetelijke avonturen in Valkenburg!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Valkenburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding activiteit Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Teambuilding activiteit Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Valkenburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Valkenburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Valkenburg?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773