fbpx

Teambuilding Valkenburg

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Valkenburg!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Valkenburg

Originele teambuilding activiteiten in Valkenburg

Valkenburg staat natuurlijk bekend om haar ondergrondse pracht. Er zijn talloze teambuilding activiteiten te spelen in deze welbekende grotten. Er zijn zowel actieve bedrijfsuitjes als avondvullende diner games te spelen. Zo is het een échte aanrader om door de grotten te fietsen en ter afsluiting het Moorddiner in de grotten te spelen. Ook de City games door het toeristische Valkenburg worden vaak geboekt. Het is ook niet voor niets dat Valkenburg uitgeroepen is tot dé wandelgemeente van Nederland. Uitjesbazen biedt daarom hét ideale bedrijfsuitje om Valkenburg te ontdekken!

Valkenburg biedt nog veel meer

Ga samen met je collega’s op pad tijdens een teambuilding activiteit in het levendige Valkenburg en beleef een dag om nooit te vergeten! Naast het ontdekken van de grotten, bieden wij en Valkenburg nog veel meer.

De wereld van de technologie is daar een perfect voorbeeld van. VR-teambuilding, een virtual reality diner of virtual reality op locatie zijn erg leuke bedrijfsuitjes. Collega’s elkaar leren vertrouwen en samen te werken om het ultieme resultaat te behalen. Ten slotte zijn er ook nog talloze bedrijfsuitjes in Valkenburg die lekker luchtig zijn. Quizzen of diner games kunnen jullie een ultieme middag of avond laten beleven. Hebben jullie nog meer vragen, neem dan contact op met een van onze specialisten!

Uitjesbazen - Bedrijfsuitje - Personeelsuitje - Teamuitje

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Limburg.

Zo worden onze teambuilding activiteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Wat is een leuke teambuilding activiteit in Valkenburg?

Je wil een leuke teambuilding activiteit organiseren met collega’s. Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wij verzorgen graag de invulling van A tot Z. Jullie mogen zelf de locatie kiezen of laten jullie je verrassen? Hieronder vind je alvast 5 leuke tips voor een origineel bedrijfsuitje. Ideaal om inspiratie te verkrijgen en ideeën op te doen:

Hoe gaat een virtual reality in zijn werk?

Als je bij ons een VR-uitje boekt, wordt alles voor je geregeld. Eerst is er een contactmoment om alle afspraken te maken. Het enige wat onze Uitjesbazen nodig hebben, is een ruimte waar veel in bewogen kan worden. Hierna zullen zij alles gereedmaken, de VR-kit aansluiten en zorgen dat deze op-en-top werkt. Vervolgens ontvangen wij jullie graag in de ruimte, zodat de spellen kunnen beginnen. De begeleiders zullen jou en je collega’s kennis laten maken met de wereld van Virtual Reality.

Waar vindt onze teambuilding activiteit in Valkenburg plaats?

Waar jullie maar willen. Niks is te gek en alles kan bij Uitjesbazen. Misschien willen jullie het bedrijfsuitje laten plaatsvinden in hartje Valkenburg of zelfs bij jullie op kantoor. Onze verschillende bedrijfsuitjes bieden voor ieder iets leuks en dragen ook bij aan teambuilding. Hoe fijn is dat ;-)!

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Valkenburg

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Valkenburg

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Valkenburg

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Valkenburg!

Offerte aanvragen 0413-302773