fbpx

Teambuilding Gelderland

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie teamuitje in Gelderland? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Gelderland. Van Emmen tot Assen, wij komen naar jullie toe!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Gelderland

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Gelderland

Een unieke teambuilding activiteit in Gelderland

Uitjesbazen organiseert met meer dan 25+ activiteiten hét ideale bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest voor jullie. Zijn jullie een actieve groep? Dan zijn onze stadsspellen of spelshows ideaal voor jullie activiteit. Liever een activiteit op locatie? Bekijk dan onze Escape Games of Diner Games. Samen met onze begeleiders maken we er een onvergetelijke dag van!

Beleef dé leukste activiteiten in Gelderland

Jullie activiteit binnen op locatie of in het centrum in de buitenlucht? Wij komen met onze begeleiders naar jullie gekozen locatie in Gelderland.

Kies bijvoorbeeld voor een van onze stadsspellen. Tijdens Crazy 88 race je door het centrum van jullie gekozen stad. Of kies voor iets meer spanning en verraad tijdens Wie is de Rat.

Liever een activiteit op locatie? Dan is een Pubquiz of Ik hou van Holland een ideaal uitje. Als jullie van meer actie houden, dan raden wij een Escape game aan.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Gelderland met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gelderland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Gelderland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Gelderland!

Offerte aanvragen 0413-302773